Alene, det er skræmmende

Alene, det er skræmmende

Mailen tikkede ind i min indbakke, og jeg fik post fra min ’HR info team’ som ville informere mig om at jeg havde 3 ugers ferie tilbage….! DAMN! Altså… hvorfor opdagede de det ? Her gik jeg og troede, at jeg kunne snige mig udenom 😉

Mine ferie år, har altid været fyldt med mange sydlandske rejser! Men i år, har det været færre rejser syd på, og mindre ferie. Det har der været flere årsager til… En flytning, som tog tid, kræfter og økonimi og en fertillitets behandling som kostede mere end forventet.

Vi kom dog på ferie i sommeres, vi var i cowboyland, i Sverige – som jeg varmt kan anbefale. Det har været den fedeste tur med alle børn. Det skal vi helt sikkeret igen i år.

Det betød at jeg her i januar skulle planlægge ferie i 3 uger inden 1 maj, uden at have planlagt noget…! Og når ja, min kæreste startede nyt arbejde sidste år, og har derfor ‘selv betalt ferie’, og det gør selvfølgelig også at vi har begrænset os i de vilde ferie planer. (Jeg glæder mig allerede til ferie året 19/20 😉 )

 

Det kan skabe kreativtet.

Uge 1, afholdte jeg i uge 3, hvor jeg INGEN aftaler havde i kalendere, kun aftalen om at træne, passe hjemmet og børn…. Men mange timer alene, skabte kreative tanker….

 

Et vennepar købte hus her i vinters og de er begyndt at sælge alt ud, som i ALT 😀 og jeg opdagede at de solgte deres døre… og ja hvad skal man bruge en dør til ? Men jeg følger med på pinterest, hvor man ser en masse fedt inspiration og design. Her havde jeg set en dør som udsmykning/maleri, og ville lave det samme.

 

Hm… jeg har ingen maling, ingen værksted og ingen mulighed for at lave det jeg havde i tankerne.. Men timerne gik og pludselig kom jeg i tanke om at min veninde som er blomsterbinder og jordens mest kreative væsen, hun havde hvad jeg skulle bruge 😊 Hun sælger malingen på hendes hjemmeside. Og jeg har ofte hørt hende tale om det maling, som kan skabe det ’gamle look’ tørre hurtigt og er fantastisk at arbejde med…. Så turen gik til Odense, hjem til Rikke.

Hov!

Nej, først skulle der lejes en trailer, og køres til Odense efter en dør, som bare skulle smides ud. 30 kg. Tung fik jeg løftet den ind i traileren og kørt afsted mod Rikke.

Nu skulle jeg opleve det fantastiske maling, som var FANTATSISK. Aldrig har jeg, malet med så fedt et produkt. De fedeste farver, og muligheder man kan lege med!

Da døren var malet og farverne klattet på, i flere nuancer, afsluttes der med voks, som giver den et revnet et gammeldags look! Jeg kan anbefale Rikkes produkter, ikke kun fordi det er en veninde og et skørt projekt jeg gik i gang med, da jeg var skræmt at stilleheden og tiden alene 😊 Men fordi, det virkelig er godt at arbejde med, og jeg kender mange som fornyer deres møbler, selv derhjemme! I skal næsten prøve denne maling næste gang.

 

Voks, til at skabe det ‘slidte gamle look’
Fede farver, til at male døren.

 

Se her hvordan mit projekt endte 😉

Før, ‘projekt ny væg i køkken’
Efter mit Projekt ‘ny væg i køkken’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et mere varmt hjem, hvor planter, kreativitet og design er kommet ind.

Anbefaler virkelig denne maling, hvis du er til kreativitet, og elsker at skabe liv i gamle møbler, krukker eller lign.

 

Det endte med at være en rigtig god ferie ‘ uden planer’ og ikke så skræmmende at holde de sidste 2 uger alene 😉

//Winnie

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier