Babyshower

JEG ELSKER BABYSHOWER, men jeg elsker det mest når man rammer det som giver mening for ‘værten’

“Er det for din skyld eller den kommende moders?”

Babyshower eller venindehygge

Hos mange kan babyshower, hurtigt blive en konkurrence hvor det hele skal måles i de flotteste kager, eller findeste pynt og største gaver, som senere kan deles på de sociale medier…..

Jeg venter med at dele min egen holdning til det, og vil lang hellere dele en god oplevelse med en Babyshower jeg har været til de seneste måneder, hos min veninde Diana, Stine og Kusine Nadia.

Her kommer min oplevelse hos Kusine Nadia.

Førstegangsmor

Nadia er 33 år, førstegangs-mor og ventede sin dejlige pige sammen med sin kæreste her i Februar. Hun har en meget tæt venindeflok, som hun har fulgtes med i mange år, i en bred alders fordeling -og som alle holder utroligt meget af Nadia. ‘Heldige skid’ 😉

Der hvor jeg kunne mærke forskellen på deltagelsen under forberedelserne og under hele dagens ‘babyshower’ var helt klart, at man havde blandet følelser omkring en ‘Babyshower’ MEN en ting var vi alle helt følelsesmæssige enige omkring… Vi ville gerne lave noget venindehygge omkring Nadia.

Var det en Babyshower?

Nej, nok ikke en klassisk Babyshower, hvor alt er lyserødt eller blåt, men det var i pang farver, og pyntet festligt op med personlige udtryk.

-Kald det hvad du vil, det var præcis det som gav mening for min kusine Nadia.

Hvad arrangerede vi for hende?

 

 

 

 

  • Alle gav et bidrag til en FÆLLES større gave, dvs. kun 1 gave (Alle kunne bidrage med et beløb de mente var passende)
  • Alle sendte billeder af minder med Nadia, som klippes ud til bordpynt (Gratis og meget personaligt)
  • ALT pynt var hverken lyserrødt eller blot, det var festligt i alle farver (Netop fordi det ikke skulle osse af en Babyhower, blev det mere festligt pynt som kunne give et super ‘babyshower look, uden at være hen af det klassiske)
  • Det var Brunch, som Nadias mor serverede for os – og havde hun ikke gjort det, var vi taget ud og fået brunch, for det ELSKER NADIA (Vi var her priviligeret af en mor, som stod og lavede det hele – ellers ville vi hver især have betalt for egen brunsh og tage det ude i byen)
  • Det var lege omkring hendes tanker for deres kommende lille nye 😉 (Det var sjovt og vi fik grinet en del)
  • Det var et gruppe billede, med selfie stinger – for Nadias helt store værdier er fællesskabet, glæden og ha det skide skægt. (købt i tigerbutikken )

Mig som elsker at give gaver

Efter Babyshoweren eller veninde hyggen, fik jeg dog stillet mit ekstra behov for en sød gave… Da Nadia fødte, fik hun en pige og jeg fandt denne flotte Bodie fra tætpåhjertet.dk , hvor alt er bæredygtigt og økologisk.

15% Rabat

Denne søde romper fåes i størrelse nyfødt fra Hoppidi Handmade. Romperen er i økologisk og GOTS-certificeret bomuld og den er simpelt så sød. Den kan fås til 205 kr. lige her og kan fås fra str. nyfødt og op til str. 4.5 år, hvis i skulle være ligeså vilde med den som jeg er.

 

Brug rabatkoden: BABY15 og få 15 % rabat frem til 31. Maj 2019

 

Nu skal vi på en masse Brunch ture, på Cafe med hendes pige.

Jeg håber du vil dele dine holdninger omkring babyshower eller gode ideer, hvordan du fik din <3

 

//Winnie

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier