Besøg fra Tandfeen

Rokketanden

Laura er nu en stor pige. På hendes første skoledag, fik hun også hendes første rokketand. Det var SÅ stort. jeg regnede med at det ville gå en uges tid, måske mere, inden den ville falde ud. Men nej. Allerede 2 dage efter faldt den ud imens hun var i SFO. Da jeg hentede hende kom hun stormende hen imod mig og fortalte stolt at tanden var faldet ud, imens hun spiste snobrød. Hun havde været så opmærksom på det og fandt tanden med det samme. Hun puttede den i en lille lomme i hendes taske, så den ikke blev væk. Mor her var både super stolt, men også lidt i panik. Det var Laurs første rokketand, som var faldet ud og jeg havde slet ikke forberedt mig.

 

Brev fra tandfeen

Laura sagde stolt, at tanden skulle under puden, når hun skulle sove, så tandfeen kunne finde den. Nu skulle mor her være hurtig. Jeg huskede fra tidligere af, at firmaet Detvier, havde haft breve fra nissen, så nu var det bare om de også havde breve fra tandfeen. Det havde de heldigvis. Jeg skrev til dem og samme aften havde jeg fået det personlige brev fra tandfeen til Laura. Det kalder jeg service!!!  Så var det bare at gøre klar.

Sammen med brevet fra tandfeen, var der en guide til hvordan barnet, får det bedste besøg fra tandfeen. Der er et brev, som barnet kan modtage den dag, barnet får en rokketand, så barnet ved at tandfeen, ved besked om rokketanden og barnet bliver husket. Super sødt. Så er der diplomer med, så barnet kan få en diplom, når barnet har tabt sin tand, sammen med brevet fra tandfeen. Det er så gennemtænkt. Der stod blandt andet også, at man kunne lave glitter spor fra tandfeen.

 

 

 

Forberedelse

Så var det igang. Jeg fik printet ud og klippet og klistret. Jeg havde overbevist Laura om, at tanden skulle i en lille bøtte i vindues karmen, så tandfeen nemmere kunne finde den. Jeg fik lagt glitter spor, samt lidt glitter i brevet. Vi kaldte det for tryllestøv. Jeg byttede tanden ud med 20 kr og lagde brevet og diplomen ved siden af. Hun var ellervild, da hun vågnede og SÅ stolt over at tandfeen havde været i hendes hus. Det var en kæmpe susses og hun glæder sig allerede til næste gang tandfeen kommer på besøg. OG næste gang er mor (og tandfeen) klar!!!

 

 

 

 

 

Gift med Bjarne og mor til Laura og Storm.


Følg Annemette Dahl på de sociale medier