Besøg på en camping plads

Vi har jo ikke sommerferie endnu, og jeg ved stadig ikke helt hvad vi skal i vores sommerferie. Så vi skulle lige prøve noget nyt af. En camping plads. Vi pakkede bilede med badetøj, mad og masser af godt humør og dragede mod Skovly Camping ved Ringsted. En dejlig camping plads med sjov for alle aldre.

Charter ferie pige

Jeg er en pige der altid har været på charter ferie, ikke camping. Jeg er dog spejder med STORE bogstaver, så det primitive liv er jeg vant til. Men jeg har aldrig være på camping ferie. Det var dog ikke en ferie vi skulle på, bare en endags tur på en camping plads.

Skovly Camping

Jeg havde hørt om Skovly Camping da jeg var til Ringsted børnefestival 2018, og derfor valgte jeg at besøge det sted, da det lød som et super sted til små børn. Der er pool og gode legepladser, dyr, samt aktiviteter i løbet af dagene.

Vi var dog lidt uheldige med vejret, da det var lidt køligt og overskyet, så poolen nåede vi aldrig i. Det må blive næste gang. Det lod vi være i bilen. Vi pakkede klapvognen med mad og startede på den ene legeplads. Vi løb hurtigt op på den kæmpe store hoppepude, hvor vi hoppede og hoppede. Selv jeg skulle lige lege Carl smart og lave nogle saltoer på den. Jeg er s.. blevet lidt gammel og stor. Det gjorde lidt ondt at lande. Men sjovt, selv for en mor på 34 år. 😉

Dyr

Haley er en kæmpe dyre elsker, så vi skulle også ind og hilse på alle dyrene. Der var høns, geder og kaniner. Gederne ville gerne kæles med, men den ene var dog lidt voldsom. Jeg holdt på dens horn, for at den ikke skulle stange pigerne. Det lignede lidt at den var gravid, måske derfor var den lidt sur. Desværre nåede den at vride sig ud en gang, og stange Haley i maven ved navlen. Øv, det gjorde ondt på hende, stakkels pige. Hun blev ked af det, men tog det flot. Derefter gik vil lidt væk og ind til kaniner, som gemte sig fra os.

Legepladsen med mange sjove ting

Legepladsen havde en super god sandkasse og en lille trafik skole, som pigerne brugte en del tid på. Efter vi havde leget der, var det tid til lidt snack. Hønsene kom løbende mens vi sad og spiste og ville meget gerne smage vores chips og kiks. Skøre høns. Sjovt var det, da de spiste ud af vores hånd. Dyr er nu engang bare sjove.

Is tid

Så var det is tid, vi gik hen og købte hver en is. Pigerne fik selvfølgelig selv lov at vælge den de ville have. Zoe skulle have en Minion is og Haley en filur. Så var alle glade. Den blev spist ved den næste legeplads, for de lidt ældre børn. Her var der klatrestativ, trampolin, forhindringsbane, sandkasse og kæmpe rør. Så sjovt.

Skal vi holde ferie der?

Jeg er kommet dertil at jeg overvejer om vi skal være der et par dage, når vi får ferie. Gider jeg, gider pigerne. Jeg må ind og kigge på det, og så må vi tale om det. Det kunne være sjovt.

Vi kørte hjem for at få sovet lur, og der gik ikke længe før begge piger som på bagsædet af bilen. Dejlig dag. Haley kom op og sov videre i sin seng, og Zoe vågnede kort tid efter vi kom hjem og legede videre hjemme.

Men hvis du leder efter en god camping plads til små børn, så er Skovly helt klart en godt alternativ. Vi skal helt klart tilbage der.

Knus Nadia

Hvis du vil læse vores sidste indlæg om hvor nemt det er at lave nogle sommer sodavandsis, så kan du finde indlægget her på bloggen. 😉

Når man er på camping ferie, er navnelapperne jo en vildt god ide. Der er mange børn, og børn ligger deres ting alle steder. Så børneflapper vil kunne hjælpe dit barn med at få sine egne ting med hjem igen, og hjælpe andre med at aflever tingene, hvis de finder dem. Wind wind.

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier