Billeder og plakater til boligen

Boliginspiration – billeder og plakater

Vi har længe overvejet, hvilke billeder og plakter vi skulle have på væggene i vores hjem. Vi flyttede ind i vores nybyggede hus i februar 2018, og vi er stadig ikke kommet 100 procent på plads, hvad angår indretning. Jeg synes, at sådan noget tager tid – mest fordi det er svært at vælge, og fordi jeg går meget op i, at der er en rød tråd. Men nu er køkkenet og stuen ved at være færdigmeldt. Vi har nemlig købt billeder og plakater til disse rum.

Plakater

Plakaterne har vi købt på desenio. Jeg er vild med deres hjemmeside, og man finder rigtig god inspiration. Man kan fx selv lave en billedvæg, og på den måde er det lidt nemmere at overskue, hvordan plakterne passer sammen, hvis man vil have flere plakater til at hænge sammen.

Plakaterne kommer fint pakket ind, og der er hurtig levering.

Jeg må indrømme, at vi har købt plakater til stuen to gange. De første plakater vi bestilte, blev vi aldrig rigtig glade for, og vi synes ikke, at de passede ind.

Vi er blevet ret vilde med de nye plakater, og de skal ikke skiftes ud.

 

Billedvæg over sofaen

 

Vi har bestilt tre plakater i alt – en stor på 50×70 cm og to små på 21×30 cm. Vi kan bedst lide, at væggene ikke er helt fyldt op med ting og sager. Derfor har vi valgt en af de mindre billedvægge.

Vi har købt sorte alu rammer i Bilka.

 

Blomst med rosa baggrund

 

 

Blomst med rosa baggrund

 

 

Hænder

 

Billed i køkkenet

Vores valg af billede til køkkenet blev et stort verdenskort fra Idemøbler. Det er grå/sort/hvid og med en sort kraftig ramme. Det er lidt retro, hvis jeg selv skal sige det.

Vi har et stort køkken, og derfor skulle vi have noget, der fyldte i rummet.

Verdenskort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis man har lyst, kan man sætte knappenåle i de lande, man har besøgt.

 

Vores næste projekter er billedet/plakater til gangen.

 

Mit navn er Mathilde. Jeg bor sammen med min søn, Arthur, og min kæreste, Martin, i Brønderslev. Jeg arbejder til daglig som jurist, og jeg underviser på Socialrådgiveruddannelsen på Aalborg Universitet. Jeg har svært ved at sidde stille, og derfor har jeg også hold i Fitness World. Men til tider elsker jeg at sidde med mit hæklegrej eller ved symaskinen.


Følg Mathilde på de sociale medier