Børnefødselsdag

Tror de fleste forældre kender det med at den travle hverdag fylder og man skal også lige nå at have styr på planlægningen af børnenes fødselsdage. I år faldt ønsket på at der skulle være et tema. Det kan man godt lige få sved på panden over, når man skal surfe rundt og finde ting på alle mulige sider, samtidig med at man har fultidsarbejde. Der findes heldigvis et hav af shops efterhånden, som gør livet lettere for den travle forældre.

Denne gang faldt valget på www.dreamparty.dk, som har inddelt deres shop i kategorier og til priser hvor alle kan være med. Det er mega smart!

Jeg gik ind under http://dreamparty.dk/drengefodselsdag/paw-patrol.html og kunne så stille og roligt klikke de forskellige varer i kassen. Det løb op i 300 kr for 16 personer. Her tænker jeg de fleste kan være med – og det bedste er at børnene bliver ellevilde. Vi købte også små fade, blå balloner og en dekorationstyl til den pris 😉

Det smarte loftpynt gjorde det lige lidt ekstra festligt.

Han nød virkelig sin dag og prikken over i´et var helt klart at han ikke spiste af det han normalt spiser af. Han var ellevild og begejstringen var stor, da han ventede på gæsterne skulle ankomme. Det fungerede super fint og kopperne kunne sagtens bruges til te, kaffe og varm kakao. Så kvaliteten kan jeg heller ikke sætte en finger på. Alt i alt en rigtig god oplevelse! Så det er ihvertfald ikke sidste gang vi gør det på denne måde.

Jeg hedder Maria og jeg er 34 år. Jeg er bosat på Lolland med min kæreste og vores 3 dejlige drenge. Til daglig er jeg folkeskolelærer.


Følg Maria på de sociale medier