Boganmeldelse

Jeg har desværre forsømt min blog en del, så nu er det på tide der sker lidt igen..

Denne måned bliver en boganmeldelse af 2 børnebøger skrevet af Marcus “Skovfar” Øland

Den første bog jeg vil anmelde er bogen “Hakke-hans ligger et æg”

Det er en sjov og humoristisk bog. Den er lavet på rim
Hakke Hans bruger militære strategier for at få hans koner til at ligge æg, da han brændende ønsker sig nogle små kyllinger. Desværre virker de ikke og Hakke Hans ser sig nødsaget til en sidste udvej, som gør han bliver udfordret til at ligge et æg. Men lykkes det? Bliver Hans nogensinde far? Køb denne skønne humoristiske bog og find ud af det.

Mine børn, på 7år og 4år,  har allerede fået den læst et utal af gange og den er pt ynglings godnat historien. De syntes den er spændende og rigtig sjov. Den er delt op i små afsnit med tal, så den er nem at pause i for både børn og voksne, da vi fx kan aftale at jeg læser til afsnit 10, så børnene kan følge med i hvor langt jeg er og det er nemt at tage historien op igen senere.

Den anden bog jeg vil anmelde er den skønne 2i1 læs let og male bog “Sigrid – Slangen uden venner”

Her er det smart man enten høre den som lydbog eller læser den højt for barnet et par gange først, så barnet nemt kan genkende historien og orderene. Samtidlig kan barnet også sidde og male lidt i bogen efter den er læst.

Historien handler om slangen Sigrid, som så gerne vil have en ven, men hendes mor spiser hendes venner. Så nu vil Sigrid ikke spise mere. Læs, sammen med dit barn, om Sigrid får en ven. Den er skøn og nem og enkel bog for barnet, som er igang med at lære at læse.
God ide til hjemmeundervisningen.

Laura har elsket både at lytte til bogen og selv at læse den, men ikke mindst at male i den. Den er overskuelig for børnene at læse og en rigtig hyggelig historie, som fanger barnet.

 

Hvis du også er blevet nysgerrig på disse bøger og hvad Marcus Skovfar ellers har skrevet er her et link til hans univers https://www.skovfar.dk/

Gift med Bjarne og mor til Laura og Storm.


Følg Annemette Dahl på de sociale medier