De uundværlige navnemærker

Børneflapper – de uundværlige navnemærker

Jeg begyndte at bruge navnemærker, da Arthur skulle starte i dagpleje. Det var først der, at det gik op for mig, at det var smart at bruge lidt penge på at holde styr på tøj, legetøj og bamser. Det er utrolig nemt og hurtigt blot at sætte et navnemærke på i stedet for at skrive med kuglepen.

Hvorfor vælge navnemærker?

Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge navnemærker, fordi det er meget nemmere at påføre et klistermærke i stedet for at skulle skrive med kuglepen. Når du bruger kuglepen på mærkerne i tøjet, bliver det ofte tværret ud og efter et par gange i vask, forsvinder skriften.

Med de smarte og uundværlige navnemærker er det altså muligt blot at sætte et klistermærke i mærket på tøjet. Jeg sætter altid klistermærkerne inden i tøjet på mærket, hvor der står, hvad det tåler i vask.

Du behøver således ikke at skulle finde kuglepennen frem igen, når du har vasket tøjet et par gange. Navnemærkerne holder også glimrende i vask – og det gælder også, når du vasker på 60 grader.

Navnemærker i overtrækssko
Navnemærket kan påføres i tøjmærket

Kan navnemærkerne kun bruges til tøj?

Da Arthur skulle starte i dagpleje, tænkte jeg først og fremmest på at bruge navnemærkerne i hans tøj. Det kan være svært for dagplejemoren eller vuggestuen at kende forskel på børnenes tøj. Jeg gik i gang med at påføre navnemærker i trøjer, bukser, body osv. Jeg brugte dem også til flyverdragt, hue, vanter osv.

Men hvad så med elefanten nussi, som altid følger med Arthur, når han skal sove? Nussi fik altså også et navnemærke på. Nu kan nussi altid finde frem til sin ejermand.

Elefanten nussi
Nussi og ejermand

Arthur skulle også have en sut med i dagplejen, og sutten har også fået påført et navnemærke.

Nu sidder du måske og tænker, om du skal bestille forskellige størrelser af navnemærker. Det skal du ikke. Navnemærkerne er designet til at kunne bruges på stort set alle ting. De er 3 x 1 cm.

Design på navnemærker

Det smarte ved navnemærkerne er, at du kan designe dem, som du ønsker. Der er mange forskellige ikoner, som du kan vælge imellem. Hvis du f.eks. har en dreng, der spiller fodbold, så kan du vælge en fodbold.

Børnene kan også selv være med til at designe og bestemme, hvilken figur, der skal på. Derved kan børn, der ikke kan læse, også bedre finde deres ting, da de ofte vil kunne kende ikonet.

Jeg er personligt helt forelsket i elefanten. Den passer perfekt til min søn. Da han blev født fik han en nussi med en elefant, og den har fulgt ham lige siden. Derfor skulle ikonet selvfølgelig være en elefant på de første navnemærker, som jeg bestilte.

Ikon med elefant

De næste navnemærker jeg bestilte, havde en bil som ikon. Jeg synes også, at de var ret fine til Arthur, fordi han synes, at det er sejt og sjovt at lege med forskellige køretøjer og sige “wruuun wruuun”.

Ikon med bil

Arthur bliver snart 1 år, og han har derfor ikke selv været med til at designe sine navnemærker. Den dag kommer, når han bliver lidt ældre.

Vigtige oplysninger

Det er ikke kun et navn, du kan påføre. Der er plads til at skrive to linjer på navnemærkerne. Du kan således skrive f.eks. navn og telefonnummer. De er en super god idé til mindre børn.

Der er ingen grænser for, hvad du kan skrive. Det er op til dig selv at vælge, hvilke vigtige oplysninger, du ønsker, at der skal stå på navnemærkerne.

Er navnemærker kun til børn?

Nej da! Navnemærker kan bruges af alle målgrupper. De er f.eks. også gode til olde eller bedstemor på plejehjemmet, storesøsteren på efterskolen eller kollegaen på kontoret.

Det smarte er, at du kan designe dem til de pågældende aldersgrupper. Du kan vælge neutral skriftfarve, og du kan fjerne ikonet, hvis du ikke ønsker dette påført.

Refleksmærker til den mørke tid

Du kan også bestille et sæt refleksmærker med. Disse fås i samme design som navnemærkerne. De er ret gode til f.eks. barnevognen, cykelhjelmen, cyklen eller andet udstyr, der skal ud i mørket.

Refleksmærker

 

Du kan bestille dine navne- og refleksmærker på Børneflappers hjemmeside. Du får 90 stk. navnemærker for 139 kr. inkl. porto. Et sætrefleksmærker kan tilkøbes for 69 kr.

Mit navn er Mathilde. Jeg bor sammen med min søn, Arthur, og min kæreste, Martin, i Brønderslev. Jeg arbejder til daglig som jurist, og jeg underviser på Socialrådgiveruddannelsen på Aalborg Universitet. Jeg har svært ved at sidde stille, og derfor har jeg også hold i Fitness World. Men til tider elsker jeg at sidde med mit hæklegrej eller ved symaskinen.


Følg Mathilde på de sociale medier