Dejlige og nemme sommer sodavandsis

Vi elsker is, især her om sommeren. Vi køber os næste fattige i is, både fra butikkerne, men også Hjem is. Så nu ville vi prøve noget nyt. Vi ville lave nogle dejlige og nemme sodavandsis. Måske mere saftevandsis, men nuvel. 😉 Pigerne hjalp begge to til, da det var lige til, og ikke svært at finde ud af.

Kreative ideer og aktiviteter

Jeg elsker at lave små kreative ideer og aktiviteter, som pigerne kan være med til. Det er ikke hverdag de hjælper med noget, men ofte er de med til at lave et eller andet, som jeg lige har fundet på. De elsker heldigvis mine skøre ideer, og plejer at være med på den værste. Det behøver ikke altid være det helt vilde, bare for at børn bliver glade. Nogle gange er det de mindst planlagte ting, pigerne elsker allermest.

I gang med isene

Tilbage i maj måned havde vi lavet hyldeblomstsaft, og det var den saft vi valgte at lave is af. Vi brugte seks smarte isforme, som vi lagde nogle vingummi bamser ned i først, og så ellers bare saft og vand i. Jeg valgte at lave saften mere kraftig end jeg normalt ville gøre, da isen kommer til at smage bedre.

Is formene har jeg fundet i Ikea, men Tiger har også ofte haft nogle. Du kan også være heldig og finde nogle i Netto. Der er mange forskellige slags, men find den er der bedst til dit barn. 😉

Vi puttede den i fryseren i ca en dag, og vupsi så havde vi dejlige og nemme sodavandsis klar til denne sommer varme.

Andre ideer til isene

Man kan også putte vindruer ned i isen, vandmelon eller noget helt tredje. Saften er også lige hvad man er til, det kan være sodavand eller saft. Vi prøvede os bare frem, og de blev gode.

Smart fit til brug af børneflapperne

Jeg har lige bestilt nye børneflapper til pigerne, da jeg ofte synes at vi manglede et. Et med begge deres navne på. Det er jo ikke al ting, som kun er den enes eller den andens. Men en mærke med begges navne på og mit telefon nummer, bliver super smart, til fælles ting. Jeg glæder mig så meget til at modtage dem. Bare et lille fit, hvis er flere børn i husstanden. 😉

Jeg har skrevet et indlæg tidligere omkring hvad en solomor familie er, hvis du kunne tænke dig at lære os lidt at kende.

Knus Nadia

Vi håber i kan lide isene, og at i finder det lige så sjovt at lave som vi gør. 😉

 

 

 

 

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier