Drømmen om frihed

Reklame Plakatfar – Drømmen om frihed

Plakater i nordisk stil

For Niels er det mere end “bare” en plakatbutik. Det er drømmen om frihed. Frihed til at arbejde uden stress og frihed til at gøre lige det man vil. Målet for Niels aka Plakatfar er at rejse rundt i verden sammen med konen, mens der tages billeder til plakater, som kan sælges, mens han er på farten.

Drømmen om frihed

Niels rejser til forskellige steder i verden, som f.eks Færøerne, New York, Australien & London. Alle plakater på hjemmesiden er nogle Niels selv har fanget med kameraet. Han kan derfor med sikkerhed love, at det er unikke plakater som ikke kan købes andre steder. Niels’ 2 store passioner er, storslåede naturoplevelser og travle storbyer.

 

 

Niels formår at fange de mest fantastiske billeder, som bliver til vidunderlige plakater, man kan drømme sig helt væk i. Om det så er et flodløb der løber i en norsk dal, bundgarnspæle i havet eller Greene Street New York, så fanger plakaterne en, og giver en skøn følelse.

 

Webside

Plakatfar er utrolig nem at finde rundt i. Samtidig med, ligger hjemmesiden op til stor inspiration og hjælp til indretning via forskellige værktøjer. Det sværeste på hjemmesiden er nok at finde ud af hvilke plakater man ønsker i sit hjem. De er alle utrolig smukke, med hver deres historie at fortælle. Man kan derfor ikke undgå at blive forelsket i stort set dem alle sammen.

 

På hjemmesiden kan du klikke dig igennem vidunderlige plakater, hvad enten du er til blomster, bjerge, natur eller dyr. Lad dig inspirer af muligheden under ‘mood cloud’ hvor du kan vælge lige præcis de plakater du er i humør til. Om det er Mindfulness, forår, grå eller Danmark.

Kig under inspiration og se 2 eller 3 forskellige plakater sat sammen. Design din egen billedvæg, undersøg inspirationsværktøjer.

Plakaterne sælges også i sæt, hvis du har svært ved at vælge mellem de skønne plakater, så kig under plakatsæt.

Plakatfar er en personlig anbefaling fra mig. Niels’ plakater er for mig, nogle af de mest fantastiske.

Til og med d. 22/5-19 kan der spares 20% hos Plakatfar, ved brug af koden zeniabarbara

 

Find Plakatfar her:
Webside: Plakatfar.dk
Instagram: Plakatfar
Facebook: Photo & Posters_____________________________________________________

 

Husk og bestil dine navnemærkater hos Børneflapper, lige her.

Find mig andre steder:


Instagram: ZeniaBarbara
Facebook : Zenia Barbara

 

Dette indlæg indeholder reklame og er sponsoreret. Billeder tilhører Plakatfar.dk

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier