Er du pip i låget ?

Gode råd fra familier som har høns i haven!

Skal jeg have høns i haven eller er jeg helt pip i låget ??? Mangler virkelig råd eller erfaring fra andre…

Det hele ser så nemt ud, og jeg har fundet et fantastisk sted hvor jeg kan få det som en startpakke med det hele.

Det lyder så nemt at jeg tror det bare handler om at gøre det? Børnene ville elske det, og Jonas er også OK med på ideen, men han mener at det er MIT projekt, så jeg skal tage valget om hvilket hus, høns og søge den brede viden, og så skal han nok være med til at passe de kære høns, og den deal er fair nok. Som jeg ‘flabet’ sagde da den kommentar kom, mindede jeg ham om de gode råd vi lige havde talt om til iværksætter! For det gælder vel også familie projekter ??? At man skal hoppe ud i drømmen, inddrage sin partner og tale om det praktiske. ?

Så jeg har indkaldt til familie møde angående tanken om at få høns, og inden da har jeg brug for råd 😀

 

Har søgt en hel del på nettet, og fundet frem til 2 racer. Den ene er  Orpington som børnevenlig og ligger få æg, den anden Isa Brown som er en god æggeligger og som jeg forstår det,er den ikke til at gøre tam.

Tanken er at få 2-3 stykker i haven, og hver dag kunne komme ud at hente æg til maden. Jeg elsker økologi, og det må da virkelig være de bedste æg i hele verden, når man selv har passet, plejet og hentet de æg, man slår ud på panden, til en god ‘Australsk morgenmad’ som herhjemme er Victorias ynglings morgenmad.

Hvad kræver det ? 

Hvad er jeres erfaring?

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier