Familietur til Knuthenborg i efterårsferien

Vi har taget efterårsferie fra torsdag til søndag, en lille ferie er super god engang imellem. Vi var blevet inviteret til et Scary Night event i Knuthenborg af PandaClub som Zoe er medlem af. Her kunne vi komme i Knuthenborg i efterårsferien, torsdag, og opleve Scary Night i Dinosaur skoven fra kl. 18.

Afgang

Vi valgte at hygge hele formiddagen hjemme med lækker morgenmad og tidlig frokost, så pigerne kunne få deres middagslur på vej mod Knuthenborg. Vi kunne ankomme fra kl. 12, men vi var der først omkring kl. 13. Det tager ca. 1,5 time i bil fra vores lille rækkehus. Haley faldt i søvn med det samme, og fik en dejlig lang lur. Zoe valgte at holde mig med selvskab meget af vejen før hun faldt i søvn, og fik en dejlig lur også.

Tigerne var helt tæt på os

Dejligt friske ankom vi til Knuthenborg hvor vi startede ud med at kører rundt og se på mange af dyrene. Vi så kameler, zebraer, giraffer, næsehorn, æsler inden vi kørte ind i tiger skoven. De skulle til at fodre dem da vi kom, men valgte alligevel at køre rundt derinde. Vi tog to runder og på vores anden tur, var de super aktive, løb rundt og legede, så der fik pigerne virkelig noget på opleveren. De gik lige forbi vores bil flere gange, og vi fik også lov at se hvordan det ser ud, når de brøler. Den ene stod og brølede med åben mund tæt på. Ret sejt og lidt skræmmende. De er så store og flotte. Det er alle dyrene. Pigerne elsker virkelig at være i Knuthenborg, da de kan få lov til at sidde foran, se på alle dyrene helt tæt på, lege og vi kan være sammen. Det er win win.

Limpoland

Vi kørte hen til Limpoland, hvor vi var så heldige at de havde 50% på alle tingene inde i butikken, lige noget for pigerne. De valgte en tiger maske og en tiger tallerken hver. Tigerne har virkelig givet et stort indtryk på dem. Sjovt. Vi legede rundt på deres legeplads og prøvede lidt at det hele. Pigerne startede dog ud med at blive sminket fint i hovedet, som en Gæt en gang. TIGER. En tiger selvfølgelig. Begge piger blev til flotte og farlige tigere. Så hyggeligt.

Mad

Vi valgte også at købe en børnebox til begge pigerne, så de kunne få lidt aftensmad inden vi skulle ind og se alle dinosaurerne. Vi satte os på en af de mange halmballer med græskar på, og spiste lidt mad. Vi havde også vores egen mad med hjemmefra, som pigerne havde spist godt af hele dagen. Vi går aldrig nogen steder uden mad, ellers bliver det alt for dyrt for mig. Pigerne er glade for at kunne få noget af spise engang imellem, så det er både for besværligt og dyrt, hvis vi altid skal finde et sted af spise, når en er sulten. Så husk madpakke og snack, er en af mine gode råd til andre børnefamilier.

Scary Night I Dinosaure skoven

Vi var så klar nu til at se dinosaurene og høre de uhyggelige historier. Den Scary night kunne godt begynde. Vi ventede i kø i lang tid for at komme ind, men det var det hele værd. Det er sjovt at se hvad der er spændende for børn. Haley taler stadig i dag om en af spøgelserne tryllede med en lille grøn bold, imens vi ventede på at komme ind og se dinosauren og Zoe taler om de store dinoer. Sjovt, hvad der er vigtigt og spændende for dem. 😉 Vi gik rundt i en lang kø, fuld af mennesker, og hørte spøgelser fortælle om hvordan dinosaurerne uddøde, og at vores vilde dyr er ved at uddø nu, på grund af os mennesker. Meget spændende at høre, og noget der sætter gang i tankerne hos mig som voksen. Super flot show med vilde lys, røg, spøgelser og selvfølgelig dinoer.

Det sejeste og vildeste var nok at der gik fire mænd rundt på vildt høje stylter, tre som dinoer og en som en slags troldmand. Meget underholdene, lidt skræmmende når de kom tæt på og meget flot lavet. Kæmpe oplevelse. Vi fik også oplevelsen på første parket, da de valgte at gå lige forbi os, som i LIGE forbi og skræmme os lidt. Så vildt.

Reflekser fra Børneflapper

Jeg havde valgt at sætte Børneflappers nye reflekser på vores klapvogn, hvilket viste sig at være så godt, at Knuthenborg blev ret mørk inden vi skulle hjem, og der var mange biler alle steder. Det gjorde at alle kunne se os, og vi trygt og sikkert kunne komme fra dinoerne hen til vores bil. Bare lige et lille fif, hvis i skal noget i den mørke tid, vi går i møde.

Trætte

Vi valgte at køre hjem bagefter omkring kl. 19, og da vi endelig kom ud efter den lange bilkø, kørte vi hele vejen hjem. Haley faldt hurtigt i søvn og Zoe sad med sin iPad hele vejen hjem og blev puttet i min seng og faldt i søvn med det samme da vi kom hjem omkring kl. 21. Begge piger sov med tøj og tigersminke i hele hovedet. Så skønt med en dejlig familie dag. Vi har valgt bare at hygge hjemme hele fredagen, og nyde at vi har ferie og ikke skulle noget. Så rart.

Knus Nadia

 

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier