Gode Madpakker

Madpakke

Skal du lave én madpakke til dit barn eller flere til díne børn?

Køre du ofte i det samme ? Jeg følger med her ‘Farsmadpakker’ hvor jeg får gode tip til madpakken.

Jeg er så lidt mere heldig end andre, da jeg bor sammen med manden bag ‘madpakkerne’ 🙂 Han er Bonusfar til Victoria og han er bare den bedste af slagsen. Han elsker at være i køkkenet og laver ofte også god mad til os alle. ‘Når mors rutine retter’ bliver for kedelige 😉

Skolebarn

Victoria har i mange år været meget kræsen og jeg følte at jeg gjorde ALT. Jonas og jeg prøvede alle slags brød, og fik Victoria med i at lave madpakkerne, prøvede nyt dag efter dag,  og var kreative på hænder og fødder. Købte alle de snack ting som vi kunne finde af ‘færdig lavet’ sager til børn…  MEN først da vi fandt frem til ‘en god madpakke’ begyndte de at blive spist.

  1. Altid masser af frugt/grønt, ca  50%
  2. ALtid samme antal rugbrødsmadder (4 stk. halve) (Hvor pålæg er meget ‘det samme’ )
  3. kreative, sjove søde ting, som en hilsen i madkassen, små klips, piratsticks eller lign. Gerne pakkes ind, i mange dele/glas/folie, så det er spændende at åbne.

Madpakken bliver pakket kreativt, og hun kan gå på opdagelse i madkassen…. Det tager ikke mange ekstra minutter 😉

Sund hjemmelavet snack

Vi har stadig Victoria med i køkkenet, så hun bager selv sine bananchip eksemple.  Det gør at hun nu spiser dem 😉 Se opskrift..

I kan følge med hos ‘fars madpakker’ på hans instagram.

 

Hilsen hans kæreste, som er er dybt taknemlig for de skønne madpakker, til vores skolebarn 🙂

Winnie <3

https://www.instagram.com/winnievipmus/

 

 

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier