Fertilitetbehandling igen?

Skal vi forsøge fertilitetbehandling igen?

Nej! I Juni da ferien startede, tænkte jeg “nu skal der bare sælges ud af alt det ‘baby grej’ og børnetøj” Alt det vi har gemt fra Victoria, så jeg kontaktede Børnetorvet.dk i Odense, hvor jeg Satte alt til salg på Børnetorvet .

Børnetovet koncept

 

Hos Børnetorvet kan du sælge alt det som er til glæde for et barn, altså tøj, sko, jakke, regntøj, ammepude, legetøj, senge, barnevogn osv.  Jeg valgte det sted, fordi at jeg bare kunne komme og sætte alt op, prissætte det, og så sælger de ellers mine varer uden at jeg skal møde kunden, eller være tilstede.

Jeg valgte at købe 4 uger, til 100kr. pr uge, og jeg solgte 80 stk.

Børnetorvet tager 15 % af min omsætning på 1812 kr. hvilket jeg synes er meget passende.

Nu er ammepude, babytøj, barnvognselen, babylegetøjet osv. solgt 🙂 …Næsten, så jeg overvejer 4 uger igen til efteråret, da det var så nemt.

 

Fertilitetbehandling

Jeg fik i en alder af 21 år, besked på at jeg skulle have hjælp til at få børn. Dengang var vores regering ude og lave reglerne om, dvs. i 2010 blev fertilitetbehandling egen betaling, trods det altid havde været betalt igennem vores skattekroner, som når en får rette øre eller tabt kg – ja vi skulle altså selv betale til at hjælpe samfundet med at få flere børn! ja i kan nok høre at jeg synes det var helt grotesk.

Min læge anbefalede os at vi straks gik igang, så vi lige kunne kom med i ‘gratis runden!’ Det betød at jeg som 21 årig, skulle tage stilling til om jeg ville være Mor.

Min situation var på daværende tidpunkt at jeg boede med min kæreste som jeg havde været sammen med i 6 år, og var lige knap færdig udlært, så der var meget der talte for at sige ‘ja tak’ .

Vi valgte at takke ja, da lægen mente at vi var så dårlig stillet at det kunne tage år at blive gravid. MEN heldigvis…. Blev vi forældre ved 1. forsøg hvor jeg var igennem en ‘IVF lang behandling’ og Victoria kom til verden 15 December 2010. Jeg var nu Mor.

Vores regering havde taget det forkerte valg!

2011 træk de den nye lov retur, og barnløshed blev nu som før, efter 1 år hvor kunstig befrugtning var brugerbetalt.. Du kan få hjælp til 1 barn, med 3 forøg. Det betyder at andre unge som finder ud af at de skal have hjælp, nu kan tage det i deres tempo hvor båden psyken og kroppen kan følge med.

Ville jeg gøre det om idag? NEJ, det ville jeg ikke, men var jeg ikke under regeringes lovændring ‘pres’ ville jeg nok have ventet et par år. Men idag er jeg 30 år, Mor til en 8 årig stor pige, og elsker alt hvad det har givet.

Vi griner ofte når Victoria legekammerater kommer med ‘børne-citater’ som, bare min mor var så ung, eller hvorfor vil min mor ikke klæde sig ud, sminke eller lege fine damer 🙂 ….? Ja, der er mange fordele ved at være blevet ung mor, men sikkert også at blive ‘ældre mor’ <3

Skal vi forsøge fertilitetbehandling igen?

Efter 7. fertilitetbehandlinger (siden Victoria) på både det private og det offentlige (igen) med min kommende mand, har jeg lagt ‘baby tankerne’ på hyllen og begyndt at sælge ud af alt, så svaret er nej. 

Nu glæder jeg mig over mine 2 bonus drenge Lauge og Emil, og nyder stort veninder og Søsters kæreste små engang kommer.

Jeg tænker at dele mere om mine 7 IVF behandlinger, starten som ung Mor og det at være Bonus-Mor – når tiden, følelserne omkring det hele er 100% klar til bloggen.

 

Her 8 år efter er jeg i øvrigt ikke længere vred på regeringen over deres ‘fejl’ om lov ændring af kunstig befrugtning, og ja 7 år efter er jeg også okay med at der ikke kommer en lillesøster eller lillebror. 

//Winnie <3

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier