Find lege til Babyshower

Lege til Babyshower

Og nej, det er ikke en øl- leg, men lege til en Babyshower.

Jeg elsker som fortalt i mit tidligere indlæg om Babyshower, og har været til mange på det seneste. Det er super hyggeligt når der er lege, underholdning til en Babyshower.

Min barndoms veninde Stine, har jeg kendt siden vi var 14 år. Dengang sagde hun altid ‘jeg skal være mor når jeg bliver 18 år’ og ja, vi andre glædede os til at kunne komme ind på de populære diskoteker, imens hun drømte om ‘mor-livet’ Men for Stine gik det ikke sådan. Hun blev mor som 31 Årig, og NØJ hvor hun nyder livet som MOR. Hun har altid været ‘tante Stine’ ‘Moster Stine’ til alle venindernes børn og Gudmor til min pige Victoria, så hos os er hun ‘Gudfe Stine’ <3 For hun elsker børn, og endelig fik hun drømme-prinsen, som kunne opfylde hendes ønske og store drøm, for det er ikke Hr. hvem som helst hun vil have en baby med…  Når men tilbage til vendinderne 😉 Det betød, da Stines Babyshower skulle planlægges, var vi mange som bakkede op om hende, og kun havde ét fælles ønske, og det var at gøre dagen helt unik for hende.

 

 

Planlægning af Babyshower

Det er altid svært at planlægge en Babyshower, og alle har en holdning og mening til sådan en unik dag.

Det blev arrenageret igennem en lukket facebook gruppe, som Stines to tætte veninder sørgede for. Her blev der budt ind fra os alle, venner og familie. Nogle bagte, nogle tog pynt med, andre sørgede for lege og alle tog en lille gave med. Jeg tror at da Stine blev gravid, var det helt specielt for os tætte veninder og familie. Hun har været så meget en del af os, at vi gerne vil give igen, og derfor var lige netop hendes Babyshower ‘nem’ at planlægge, for det var med et ønske om at gøre den helt unik, og velfortjent. <3 Den startede med boller og kage, og sluttede med kage og en kold øl 😉

Slutning af aftenen, hvor der sluttes af med en kold øl med farmand til Anton.

Lege til en Babyshower

Til dagen, havde jeg et par lege med… Det var hyggeligt og sjovt. Der blev gættet, grinet og talt om ham den kommende prins, som lå inde i maven 😉  Det er altid et hit, at give ‘mere end’ en gave, og gøre dagen mere personlig.

Gave fra www.taetpaahjertet.dk
Gladeste Stine, kort tid efter overraskelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dem vil jeg gerne dele;

Gætte-leg Kære-baby_dreng-1

Quizzen kommer her; babyshower quiz

Legen kommer her; Babyshower_gæt_arv

De kan nemt ændres, og laves til en anden, hvis du skal til en Babyshower, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra for en.

 

Jeg vandt!

Vi skulle gætte hvilken dato hendes prins kom til verden…. og jeg gættede rigtigt! Og ved du hvad… jeg har vidst det siden hun var 14 år.

Min præmie blev Anton, som kom til verden rask, stærk og sej!

 

 

Se ham lige…

Ekstra Babyshower gave, fra en lækker webshop med økologisk tøj. www.taetpaahjertet.com

 

Jeg håber i har fået inspiration til leg, og savner i mere inspiration, kan du finde mere her fra Nadias Babyshower.

Nu skal vi til en masse barnedåb, og jeg skal på jagt efter den perfekte dåbsgave.

Skål og God weekend.

//Winnie 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier