Hekse koste til Halloween

Gaver og opmærksomhed

Jeg elsker at give gaver og værdsætte folk omkring mig. Noget af det jeg priotere er mine børns pædagoger og voksne, da det bare er super dejligt, at få en lille opmærksomhed. 😉 Så vi har lavet små hekse koste til de voksne nede i børnehaven og vuggestuen, som pigerne selv har været med til at lave og dele ud.

Aktivitet med mine piger

Jeg synes det er sjovt, at lave ting som mine piger kan hjælpe med og deltage i. I år under denne Halloween lavede vi noget som mine piger elsker, nemlig saltstænger, eller vi lavede noget med saltstænger. Jeg har fundet en lille gave, som pigerne nemt kan hjælpe med og stadig synes at det er sjovt, at lave.

Vi lavede koste, hekse koste, som enhver Halloween elsker vil elske.

Her kommer alt du skal bruge

Små poser, sugerør, snor, saltstænger og eventuelt en lille Halloween decoration.

Sådan laver du hekse koste

Her efter er det bare at komme igang med børnene. Pigerne puttede saltstænger i poserne, jeg lukkede dem, og klippede små huller i, så sugerøret kunne komme ned igennem. Derefter fik pigerne brugt deres fingre, for at holde på knuderne, så jeg kunne sætte snor på poserne. Vi pyntede med en lille Halloween decoration, også var de ellers klar. Pigerne var så stolte over hekse kostene. De kom også til at spise lidt undervejs, det er jo svært når man elsker saltstænger som de gør. 😉

Jeg har fundet mange af tingene i Søstrene Grene, som altid er god til hyggelige og billige sjove ting, til kreative aktiviteter.

Vi har lavet en lille video med vores aktivitet, som i er meget velkomne til at se.

Knus Nadia

 

 

 

 

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier