Hjemmetræning

Hjemme hos Noomi og jeg findes der 500 gode grunde, til ikke at få trænet. Eller i det hele taget bare få gjort vores hverdag lidt mere aktiv. Men så slog det mig, hvorfor skal træning være en sur pligt? Hvorfor kan vi ikke bare have en fest med musik, smil og grin? Derfor har jeg valgt at dele lidt øvelser, som hurtigt kan laves med jeres elskede børn. De kan  bruges som en inspiration til en sjov og hyggelig hjemmetræning. Kan I bære jeres børn, kan de bruges som vægt, er de lidt større vil de helt sikkert kunne lokkes til selv at være med. Jeg håber I vil få glæde af en sjov, og anderledes kvalitetstid med jeres skønne børn.

 

XX Louise & Noomi.

 

Træningsprogram

Alle øvelserne laves af 12 gentagelser x 4 (HUSK lidt er bedre end ingenting)

Squat: Sæt dit dyrebareste på skulderne af dig, og udfør en squat. Er dit barn for lille til at sidde på dine skuldre kan du blot holde det i dine arme.

 

Skulder press: Med dit barn i armene løfter du dem op over hovedet, til du står med strakte arme (er du modig, og vil have mere træning kan du kaste barnet for hver gang du presser over hovedet).

 

On All 4 run: Stå på alle fire, med dit barn liggende foran dig så I har mulighed for øjenkontakt og pludren. Spark så skiftevis højre og venstre fod op mod din balde (12 gentagelser på hvert ben)

 

Bryst press: lig på gulvet, og pres dit barn op fra jorden (er du modig, og vil have mere træning kan du kaste barnet for hver gang du presser over hovedet).

 

Dødløft: Bøj overkroppen ned mod jorden med dit barn i armene, og løft den derefter op igen. Husk at have fokus på at spænde i mave, ryg og balder.

 

Jeg håber denne hjemmetræning vil give jer lidt inspiration til sjove, og effektive aktiviteter i hjemmet. Noomi er i hvert fald helt vild med at blive kastet rundt. 😉

Mit navn er Louise, jeg er 23 år, og bosat på Østersøens perle #Solskinsøen #Bornholm. Jeg bor i et skønt byhus med min kæreste Michael og vores datter Noomi. Jeg er mor med STORT M, og jeg nyder alt den tid jeg kan med min vidunderlige familie. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med det sidste år af min uddannelse inden jeg kan kalde mig selv for sygeplejersker.


Følg Louise Gren på de sociale medier