hudpleje

Jeg har det man kalder en blandet hudtype og lider samtidig af hormonel acne. Det kan godt gøre jagten på de rigtige cremer til mit ansigt rigtig svær. For hvis den er for fed eller lægger sig som en hinde på huden, slår jeg ud indenfor ganske få dage.

Da min pengepung ikke lige gør det muligt at afprøve alle muligheder på markedet, så brugte jeg ofte den samme creme jeg altid har brugt.

Men jeg fik så mulighed for at teste disse fra http://www.dermaspace.dk

Jeg skal være ærlig og sige jeg var en smule nervøs for hvad min hud ville sige til det, da jeg har testet andre produkter, som slog fejl. Min fantasi funderede også over om cremen mon var sort/grålig når den indeholder sort snegle slim. I know jeg er lidt småtosset 😀

Men min nervøsitet blev dog slået fuldstændig væk, da Kathrine fra dermaspace har udvalgt nogle super produkter der passer lige til min hud. Jeg har nu brugt dem i lidt over en måned og jeg er ovenud glad.

Jeg har testet disse 3:

Serum: Snail Repair Intensive Ampoule

https://www.dermaspace.dk/vores-brands/mizon/mizon-snail-repair-intensive-ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age og reparerende egenskaber. Anti-age effekten udglatter rynker og fine linjer imens at den reparerende effekt hurtigt heler bumser, akne-ar og skader på huden.

 

Øjencreme: Snail Repair Eye Cream

https://www.dermaspace.dk/vores-brands/mizon/mizon-snail-repair-eye-cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

 

Creme: Black Snail All In One Cream

https://www.dermaspace.dk/vores-brands/mizon/mizon-black-snail-all-in-one-cream

Denne creme er baseret på 90% snegleslim som har en næsten uendelig lang liste af gode egenskaber. Denne creme indeholder nemlig også 20 forskellige planteekstrakter, adenosin, niacinamid, EGF og forskellige peptider. Du vil opleve fugtgivende, udglattende og irritationsformindskende egenskaber, som samtidig formindsker store porer, pigmentpletter, akne-ar og urenheder.

Hvilken hudtype passer de til

✓ Tør

✓ Moden

✓ Normal

✓ Kombineret

✓ Sensitiv

 

Så hvis du har udfordringer med at finde den rette creme til din hud, så kan jeg på det varmeste anbefale at kontakte dermaspace. De er virkelig søde og gør meget for at finde det rette til lige netop dig!

psst Netop nu er sættet faktisk på tilbud på hjemmesiden 😉 Sættet hedder Sneglesæt 2!

https://www.dermaspace.dk/hudtype/hudtype/moden-hud/snegle-saet-2

 

Jeg hedder Maria og jeg er 34 år. Jeg er bosat på Lolland med min kæreste og vores 3 dejlige drenge. Til daglig er jeg folkeskolelærer.


Følg Maria på de sociale medier