Hvad er en solomor familie egentlig for noget?

Man kan kalde os meget. Men vi er en familie, en familie på 3. En mor og to børn. Jeg er solomor. Jeg har valgt at få børn alene. Det kan gøres på mange måder, men jeg har valgt at få børn ved hjælp af donorsæd. Jeg har fået to piger indenfor 20 måneder med den samme donor, så jeg er en lykkelig mor til to piger. De er 100% søskende, lavet af samme mor og samme donor. 😉

Zoe og Haley som er donorbørn. Jeg er solomor til disse to dejlige piger.

Det er helt klart den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Også den hårdeste. Der er mange følelser og tanker der følger med den beslutning.

Familieformer og solomor

Der er efterhånden mange familieformer, og ingen er mere rigtige end andre. Der er jo den helt klassiske, som også er den der er måden at få børn på. Mor, far og børn. Der er regnbue familier, fraskilte familier, familier hvor den ene part er død og jeg kunne nok blive ved.

Solomor eller solofar familier er en familieform, hvor mor eller far har valgt at få børn helt alene. Det vil sige ved hjælp af donor og uden en partner. Der er kun en forælder. 😉

Drømmen

Jeg har altid sagt at jeg gerne ville have børn inden jeg blev 30 år. Jeg har selv gamle forældre og bedsteforældre, og det ville jeg gerne ændre på for mine børn. Det lykkedes dog ikke helt, da jeg ikke havde fundet mig den kæreste, som jeg kunne få børn med. Jeg havde simpelthen bare ikke mødt ham.

Derfor gik jeg i gang med at undersøge mine muligheder, og faldt bogstaveligt talt over emnet donorbørn. Dette var den perfekte løsning for mig, og måske den løsning jeg altid inden i havde vidst, skulle blive min måde at lave mig en familie på. Jeg har ikke opgivet drømmen om en kernefamilie, jeg har ikke opgivet noget. Jeg har derimod fået min drøm om at få børn, til at gå i opfyldelse. 😉 Jeg blev mor for første gang til Zoe i december 2014 og anden gang til Haley i august 2016.

YouTube

Du kan se lidt om os i denne dokumentar som vi medvirkede i i 2016 omkring emnet. 😉

 

Så her har du svaret. Dette er en solomor familie anno 2018.

Hvis du vil lære mig endnu bedre at kende, og finde ud af mere omkring det at være solomor, kan du læse mere på min blog. Her finder du andre indlæg, som fortæller noget om det at være solomor til donorbørn.

Knus Nadia

Hvis du har spørgsmål eller tanker omkring emnet, vil jeg rigtig gerne svare på dem, så godt som jeg kan. Der er mange ting der skal tænkes igennem i sådan en beslutning, og det kan være svært at finde svar på alt. Så skriv endelig, hvis der er noget jeg kan hjælpe med at afklare. 😉

Husk du kan læse mange andre indlæg om alt fra aktiviteter, familie, gave-ideer og opskrifter her på denne blog. Børneflapper er en super god og inspirerende side, hvor du både kan finde navnemærker og en masse spændende læsestof.

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier