Hvor er mit barn henne?

Sommerferie

Vi har sommerferie for tiden, og vi har efterhånden været på en hel masse udflugter og oplevelser. Vi får virkelig en på opleveren. Vi husker dog også at bruge tid herhjemme og koble af. Dog er det en af mine største frygter, at en af pigerne kommer til at blive væk. Jeg er solomor til to piger, og det er jo ligesom to mod en. 😉

Koldt vand i blodet

Så når vi er ude, og pigerne skal rundt og lege og opleve ting, har jeg købt nogle infoband til dem, for at jeg kan have lidt mere vished om at det nok skal gå det hele. 😉 Det er et plastik armbånd, hvor jeg har skrevet deres navn og mit telefon nummer på. Så hvis de bliver væk, håber jeg at der er en sød voksen, der kigger på deres arm og kontakter mig. De kan jo ikke selv sige hvad de hedder, og hvem jeg er. Så det er det eneste jeg føler jeg kan gøre, for at få lidt koldt vand i blodet. Ofte sidder mit hjerte helt oppe i halsen, og jeg føler at jeg hele tiden råber stop, kom tilbage eller nej. Hvordan bliver jeg hende den mere afslappede mor, der bare kan tage det helt ROLIGT?

Infoband og Børneflapper

Disse armbånd er super smarte, da de kan tåle vand, og pigerne ikke umiddelbart selv kan åbne dem. 😉 Jeg har også sat Børneflapper på indersiden, så jeg er sikker på at et af navnene og numrene ikke bliver slidt af. 😉 Dejligt at kunne bruge Børneflapperne til noget godt, og give mig en tryghed om at det hele nok skal gå.

Jeg købte dem sidste år, og de har godt nok været brugt meget siden. Jeg gik bare på google og fandt dem der hvor de var billigst. 😉 De har dem næsten altid på, og er selv glade for dem. Det giver mig en tryghed.

Billede credit til Memorica og Mikkel Swartz

Nu skal vi ud på endnu et eventyr, og vi glæder os helt vildt. Så på med armbåndene og afsted med os. 😉 Jeg kommer til at skrive lidt om vores kommende eventyr når vi er tilbage igen. Stay tuned. 😉

Knus Nadia

Hvis i kigger på vores vlogs vil i kunne se pigerne have dem på ofte. 😉

 

 

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier