Hvor kan man gå til ballet henne?

Spørgsmål

Hvor kan man gå til ballet henne? Kan man gå til ballet når man er 2 år gammel? Skal børnene have balletskørter og håret sat op? Disse spørgsmål har jeg stødt på det sidste stykket tid. Mine to piger er nemlig begyndt til ballet. 😉

Mine piger

Jeg har to piger på henholdsvis 3,5 år og 2 år. Den store er ikke klar til at gå til noget alene, hvor mor går fra hende. Jeg er alene med pigerne, så hvis de skulle gå til noget, skulle det være noget de begge ville, og jeg kunne have dem med begge to på en gang. Så jeg måtte i tænkeboksen, og finde ud af hvilke muligheder det gav.

Min interesse

Jeg har selv gået til dans hele min barndom, og elskede det, dog ikke ballet. Pigerne elsker at danse når der er musik, så jeg tænke at det kunne være en mulighed. 😉 Jeg faldt over en mor på Instagram, som har en datter på alder med min yngste, og der kunne jeg se at det var muligt, at gå til ballet som 2 årig. Jubiii, tænkte jeg. Jeg gik i gang med at lede efter noget i nærheden af os, og bingo. I City 2 i Taastrup, holder Ballet Kompagniet til, og de har hold ned til 2 år.

Kontakt

Jeg valgte at kontakte dem, og høre om jeg kunne have to børn med, samt fortælle lidt om min store pige, som kræver lidt forklaring nogle gange. 😉 De var enige om at det helt klart, at noget vi kunne begynde at gå til. FEDT

Ballet hver lørdag

Hver lørdag formiddag møder vi trofast op til ballet undervisning i 30 minutter, iført det fineste ballet outfit til små piger. 😉 Min store pige Zoe har dejligt langt hår, som kommer op i en flot ballet knold. De ser så kære ud, hvis jeg selv skal sige det.

Min store pige er helt vild med det. Hun prøver det bedste hun kan, at gemmeføre alle de øvelser og ting vi skal gøre, nogle lidt sværere end andre. Men hun prøver. Så kan jeg ikke forventer mere. Min yngste pige, Haley, vil helst bare være hos mig hele tiden, men synes det er rigtig sjovt.

Forventer til forældre

Der er kommet forventninger ud til os forældre, hvilket både er lidt nervepirrende og mærkeligt, når ens børn er så små. Der forventes at man møder op hver gang, HVER GANG. Tøjet skal helst være ballettøj, balletdragt, strømpebukser og til at starte med gymnastiksko, senere balletsko. 😉 Ja, så ved vi det. Håret skal også være sat op i en ballet knold, så man ikke rammer sig selv eller andre med håret, når man snurre rundt. Altid noget at en af mine piger har dejlig langt hår. 😉

Indtil videre er det en kæmpe succes, og pigerne er glade for det. Kan klart anbefales, hvis du har en lille pige, som gerne vil gå til noget, hvor mor eller far skal med. Sjovt, hyggeligt, lærerigt og motion.

Vi har selvfølge sat Børneflapper i alle deres ting, så de ikke bliver væk, og mor her kan se forskel på hvilket tøj er tilhøre hvem. 😉

Knus Nadia

 

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier