Hvor langt er du med dit Nytårs-forsæt??

Tid til status for målsætningerne for 2019.

Det er nu 6 måneder siden jeg delte mine mål, og synes det er tid til at gøre status.

Har du mon også sat dig mål?

-Hvor langt er du med dem?

Målsætning for 2019

De 5 store mål

Mål 1.

Vi flyttede i Februar 2018, til en ny by og det har været meget grænseoverskridende for mig, at flytte fra venner og familien. Så mål nr. 1 er at få skabt et forældre-netværk i vores nye by.

STATUS:

Jeg er aktiv i et forældreråd, som desværre ikke giver det som ønsket iforhodl til realtioner. Men vigtigst får jeg indflydelse på at skabe gode rammer for min pige <3

Forældrenetvær, puhhhh det hårdere end som så! Men arbejder videre på det 😉

Mål 2.

Sorter i venskaberne, så de tættere bliver tættere og have det godt med at resten. er  som gode bekendte, for at mål nr. 2 kan indfries  – nemlig at have mere tid sammen med Familien og vennerne.

STATUS:

Der er virkelig kigget ud, men også indad. Der er sorteret ud i ‘bekendte’ og med et hus projekt, ja så kom det helt af sig selv. Vi har fået så meget opbakning fra de tætte venenr og familie <3 Dem skal vi helt sikkert dyrke endnu mere når vi snart lander i nyt hjem <3

Mål 3.

Slå rekord i ‘festerne’… Påskefrokost, fødselsdage, rock under broen, have-fest, julefrokosten osv. Vi skal i 2019, have gang i utraditionelle fester, som ‘omvendt fest’ måske ‘temafester’ og lign.  ( De mange børne-arrangementer tæller ikke med 😉 )

STATUS:

overhoved ikke opnået… Det bliver et vildt efterår 😉

Mål 4.

Lære Victoria spil, på ipad ‘Roblox‘ forstå det, og være en del af det- sammen med hende 🙂

STATUS:

Hun spiller mindre og mindre, så det gav lidt sig selv! Det var en kort interesse.

Mål 5.

Dyrke Victorias lyst til at bage, og give hende plads til at udforske hendes kreativitet i køkkenet. Målet her, må være at have tillid og have oplært hende så godt at hun trives i at begå sig i køkkenet og bage/lave mad, som hun elsker (men mor elsker det også)

STATUS:

Den er jeg super godt igang med, og kan varmt anbefale andre travle mødre, at sætte ‘tid af’ i køkkenet… Også selvom om dagen har været hektisk eller travl, for du er pludselig sammen – også selvom det rodder lidt mere eller tager 5 minutter længere.

Jonas, som er Bonusfar – elsker også at gå i køkkenet. følg hans mange gode opskrifter, til familien under ‘farsmadpakker’

Har du et mål?

SÅ gør status!

 

Forsæt livet. <3

//Winnie

 

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier