Hvorfor rejse sydpå, når vejret er fantastisk herhjemme?

Hvorfor rejse sydpå, når vejret er fantastisk herhjemme?

Vejret i Danmark, har virkelig sit eget liv. Men hvorfor når det endelig er godt herhjemme, vælger nogle alligevel at rejse?

At rejse er at leve, sagde en vis fantastisk herre en gang. og jeg må give ham ret.

Jeg elsker at rejse! Det at komme væk hjemmefra og ud og opleve noget nyt og anderledes er så fantastisk. Jeg elsker at besøge andre kulture, se og opleve hvordan de lever deres liv. Være i varmen, mærke solen, mærke et anderledes land. Det har altid fascineret mig.

Jeg har virkelig mange gange, her henover sommeren hørt folk sige “hvorfor vælger folk at rejse sydpå når vejret er fantastisk herhjemme?” Det kan jeg svare på! For at komme ud at opleve noget, for at komme væk fra dagligdagen. Bare det at komme ud af sin egen bolig. Man skal da ud og opleve noget og ikke sidde hjemme på høloftet og stirre på hinanden.

En drøm

Jeg havde på et tidspunkt en drøm om at flytte til Spanien, jeg har aldrig nogensinde været der, men det land har altid fascinere mig så meget. Jeg har planer om at besøge det på et tidspunkt, og tænker faktisk det må være næste rejse mål.
Morten og jeg var i London i 2016, og det har virkelig sat nogle spor i mig. Jeg elsker London! Det er virkelig et sted jeg godt kunne se mig selv bo! Husene, måden de er på, måden de lever på, tingene derover og b

are det hele. Intet mindre end fantastisk!

Som de store Harry Potter fans vi er, så var vi inde og se Harry Potter Exhibit. Men også Madame Tussauds og så kørte vi vold meget i Metro, da jeg selvfølgelig ville se det hele. 

Hvor vil du hen?

Jeg har faktisk ikke været så mange steder sydpå, endnu. De kan hurtigt opremses; Tyrkiet, Cypern og Italien. Derudover har jeg været i Holland, Lübeck, Sverige, England, Rusland, Finland, Tjekkiet og Estland.
Så når folk spørger, “hvor vil du allerhelst rejse hen” er mit svar altid,
“Jeg vil se hele verden”

 

 

Husk og bestil dine navne mærkater her hos Børneflapper

Find mig her:
Instagram: Zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Egen blog: Zeniabarbara.dk

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier