Ide til uddeling i vuggestuen

Hvad skal Haley have med til uddeling

Jeg elsker at tage ting med, når mine piger har fødselsdag. Der skal da deles noget ud, men hvad. Vi har haft boller med, også i forskellige farver. Sommerfugle med forskelligt indhold. Sunde “slikposer”. Så nu vil jeg prøve noget nyt. Haley skal have noget nyt med til uddeling i vuggestuen. Jeg elsker at finde inspiration andre steder,  blogs eller billeder er ofte der, jeg finder mine ideer. Jeg prøver også at lave tingene ud fra mine børns interesser eller hvad de kan lide. Det er jo sjovest for alle.

Nemme boller

Jeg lavede en bolledej til koldt hævede boller aftenen inden, som jeg farvede en blanding af blålilla. Super lækre, som jeg bagte om morgenen. De kom bare i ovnene om morgenen.

Pizza, eller ikke

Så gik jeg igang med det lidt større arbejde. Jeg skulle lave pizzaer, men vandmelon pizzaer. Jeg havde forinden været nede på det lokale pizzaria og få nogle tomme pizza bakker.

Vandmelonen skulle i skiver, og så skulle der ellers toppings på. Banan, vindruer og kokos. Så lækkert.

Det var et kæmpe hit. Det sjoveste var, at en af pædagogerne troede at det var rigtige pizzaer. Lidt skægt. Børnene spiste det alt sammen, og jeg kunne godt have lavet mere. Det skal helt klart prøves igen en anden gang.

Solomor og tiden

Jeg elsker at der er lidt anderledes, men uden at det behøver at være alt for besværligt. Jeg er jo solomor, så min tid er sammen med pigerne og alt der skal laves, skal laves sammen med dem. Så jeg vælger at lave ting der kan gøre sammen med børn, eller noget er ikke er alt for tidskrævende. 😉

Tusind tak fordi du læste med. Jeg håber at det kan være til inspiration til jeres fødselsdage. Den kan jo laves på mange måder, med de ting i kan lide. Den kan også gøre mere usund med slik også. 😉 Det er jo kun fantasien der sætter grænserne. Så kom endelig igang. 😉

Knus Nadia

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier