Indretning

Indretning

På en 5 årige piges værelse

Efter jeg havde født Emilie, lovede vi Ida, at hun måtte få vores soveværelse. Det måtte hun dog først når hun skulle starte i skole her i august. Meeen, vi fik pigerne passet en weekend i januar, og så gik vi igang med indretning og ombygning.

Ida og Sara havde på daværende tidspunkt værelse sammen, det er et gigantisk værelse. Vi havde soveværelse i et lidt mindre. Men efter Emilie var kommet til, måtte vi altså rykke lidt rundt.

Vi har en rigtig stor stue, den fik vi cuttet lidt af, og satte en væg op, derinde skulle vores nye soveværelse være.

Ida er en pige som elsker lyserød, Disco, enhjørninger og ballerinaer, så det skulle vi selvfølgelig have med. Vi startede med at køre til byggemarked for at købe alt det nødvendige, træ, gips, plader, skruer, søm, maling osv.

Så går vi i gang

I hjørnet af værelset er der et lille hulrum, her var der plads til at sætte nogle hylder op, og her er det meste af hendes legetøj.

Vi havde fået en masse møbler, som spejlet (Kan ses på billedet ovenover) hylder og skabe. De var i en mørkegrå farve. Jeg ville have dem lyserøde. Efter vi havde spraymalet dem lyserød, synes jeg alligevel der manglede noget. Jeg fandt en sølv spraymaling frem, og sprayede så det nærmest ligner glitter.

Den lilla reol er genbrugsfund.

Stolen her er også genbrugsfund, dog havde den et andet betræk. Min mor og jeg tog til stof og stil og købte nyt stof, for omkring 40 kr. Vi brugte hele den forgående weekend på den stol, det var møg besværligt at skifte betrækket. Men det var klart det værd! Puderne er hjemmelavede.

Skrivebordet Inkl. stol, lampe og andet tilbehør fandt jeg billigt på facebook. Det passer bare SÅ perfekt ind.

Hylderne er fra IKEA, vipperne fra eBay, enhjørning sparegris fra Finestuf, enhjørning lampe fra eBay.

Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra haft denne her amagerhylde stående, men ikke rigtig fået den brugt. Jeg fik spraymalet den sølv, og så passede den bare perfekt derind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Færdig

Jeg er virkelig vild med resultatet på Idas værelse, og hun elsker det.

Det at ombygge ikke bare 1, ikke bare 2 men hele 3 værelser på én weekend, med en lille baby, kun 2 personer. Det var hårdt! Vi nåede det heller ikke. Pigernes værelser blev færdige, det var det vigtigste. Vores eget soveværelse lavede vi færdig weekend efter, i mellemtiden levede vi i forfærdeligt byggerod! Men det gik og her er bare blevet SÅ godt! Jeg elsker indretning og jeg bliver nok aldrig nogensinde færdig med det.

Lige i øjeblikket går jeg og nusser lidt rundt på Saras værelse, Emilie er flyttet derind, så der skulle lige rykkes lidt rundt og sættes nye fine ting op. Når jeg er færdig, kommer det selvfølgelig også på bloggen.

Husk at bestil dine navne mærkater her hos Børneflapper

Find mig her:
Instagram: Zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Egen blog: Zeniabarbara.dk 

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier