Lagersalg – jagten på guldet

Foråret lure lige om hjørnet. Det betyder at der stille og roligt er skudt gang i de mange lækre lagersalg – jagten på guldet sættes ind 🙂
Jeg Elsker lagersalg. Jeg mener hvad er der ikke at elske?. De store brands sælger ud af tidligere kollektioner, 2 sorteringsvare mm. Lagersalg er skridtet efter udsalg, hvilket betyder at virksomheden skyder priserne endnu mere i bund for at få solgt ud.

Før jeg fik mine drenge havde jeg aldrig stiftet bekendskab med fænomenet Lagersalg og hvor er det dog dumt!. Alle de penge man kan spare. :O Victor var 5 mdr gammel, da jeg besøgte mit første lagersalg, nemlig Småfolk. Lige siden har jeg været fuldstændig hooked.

Jeg deler ofte lagersalgsture på min IG profil. I den forbindelse får jeg tit beskeder omhandlende lagersalg. Hvor holder jeg mig opdateret? kan det svare sig at køre efter? og det evige spørgsmål hvor billigt er det?.
I mit netværk er ordet lagersalgshaj af og til blevet smidt efter mig 😛
Jeg vil derfor med dette indlæg prøve at dele lidt ud af den erfaring jeg gennem 5 år har taget med mig.

Lagersalg! Hvem – Hvad – Hvor?

De fleste større virksomheder holder lagersalg to gange om året – forår og efterår.
Jeg er tilmeldt nyhedsmailen hos Lagersalg.com og modtager på den måde en mail hver gang der er nye lagersalg i kalenderen.
Jeg har gennem de sidste 5 år været til et hav af Lagersalg. Kan da blandt andet nævne: Gro Company, Molo Kids, Green Cotton, Sebra Interior, Konges Sløjd, Marmar Cph, CamCam Cph, Kahler design, ByLassen, Royal Copenhagen og mange flere.
Man spare oftes mellem 40 – 70% på de forskellige lagersalg. Det er ingen hemmelighed at nogle lagersalg er bedre end andre.

 

VIP Lagersalg

En ting er at komme til Lagersalg, men jeg er endnu større fan af VIP lagersalg. 😀
Jeg betaler 35,- om måneden for et medlemskab hos Lagersalg.com. For det beløb kan jeg frit booke en billet til de lagersalg, der lægger tilgængeligt på siden. Som VIP kommer du ind til lagersalget før alle andre. Der er ofte færre mennesker og derfor heller ikke så meget myr og mas, som mange forbinder lagersalg med. Et endnu større plus: du kommer ind blandt de første og får derfor som regel også altid det bedste udvalg 🙂

 

Er du sådan en mor der så kun kan købe mærkevare?

Et spørgsmål jeg faktisk får oftere og oftere. Svaret er NEJ!
Victor undertøj er eks primært 808 fra Bilka og begge drenge har flere bukser fra både H&M og VRS mm. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed at 90% af deres garderobe efterhånden er mærkevare.
I starten af mine mange lagersalgsture spurgte drengenes far “hvorfor købe så dyrt ind og hvad i alverden er der galt med H&M”. Lad mig slå fast!. Der er på ingen måde noget galt med hverken H&M, VRS, Friends og hvilke andre lign mærker der ellers er på markedet.

Jeg gjorde lidt research og kunne forklare min kæreste følgende.
Køber jeg en “billig” body til eks 80 kr, ville jeg efter brug måske være heldig at kunne sælge den til 10-15 kr. Det vil sige jeg har givet 65-70 kr for den i sidste ende. På MarMars lagersalg, kan jeg købe en body til 100 kr. Den kan jeg efter brug nok sælge for 60-80 kr. og dermed kun have givet 20-40 kr for den.
Efterhånden som jeg solgte ud af drengenes tøj, begyndte jeg at lægge pengene til side. Når jeg så besøgte nye lagersalg, var det de penge jeg brugte. Efter at have fremlagt det som “bevismateriale” for min kæreste, har han aldrig haft nogen indvendinger i mit forbrug. Han syntes dog stadig at de stakke jeg af og til kommer hjem med, er enorme. Pjat! som den praktiske mor jeg er, køber jeg jo fornuftigt nok forud i størelser. 😀

Billede 1. besøg hos Gro Company. ca 1300 kr.
Billede 2. besøg hos konges sløjd for et par år siden.
Billede 3. besøg hos MarMar. ca 3500 kr.
Billede 4. besøg hos Sofie Schnoor. ca 500 kr.

 

5 lagersalg i marts

 1. Georg Jensen Damask. afholdes i Kolding, D 07. marts – 09. marts
  Et lagersalg jeg endnu ikke har besøgt, men kun hørt godt om.
 2. Freds World / Musli afholdes i Ikast, D 21. marts – 23. marts  // Mulighed for VIP
  Super fint lagersalg med både tøj, overtøj, sengerende, puslepuder, håndklæder, sengetøj og meget mere. Priserne plejer at være fordelagtige og tøj til 80-90 kr pr del og 10 dele for 600 kr.
 3. Day Birger et Mikkelsen afholde i Århus, D 23 marts – 24. marts
  Et lagersalg jeg altid besøger i Odense. Det er ret Hypet. Folk overnatter som regel i telt ude foran for at komme ind til 2 sorteringssalget. Personligt kommer jeg der for deres lækre shoppers, kosmetikpunge og lign. Også her er der mange penge sparet og som regel mulighed for mængderabat.
 4. mp Denmark afholdes i Herning, D 28. marts – 29. marts
  Perfekte strømper til især de små. Både Victor og Felix har strømper og strømpebukser i vinterhalvåret derfra. Hvis jeg husker rigtig kan børnestrømper købes for 20 kr pr par og 10 par for 150 kr. Strømpebukser til børn er vist 50 kr pr par, her plejer der at være en mængderabat.
  Du kan også finde lækkerier til mor og far på lagersalget 🙂
 5. ByLassen Copenhagen afholdes i Holstebro, D 29. marts – 31. marts // Mulighed for VIP
  Det glæder jeg mig til! besøgte lagersalget for nogle år siden. Dengang var der max antal ved køb af kubus. Det var også priser med 50%. Dog skulle man være lidt opmærksom på varen da det meste var 2 sortering og med mindre fejl. Jeg var b.la. så heldig og forhandle mig til en stor kubus skål i sort for 700,-

Husk du kan finde mange flere lagersalg hos Lagersalg.com og skulle i være nysgerrige på mine ture i foråret, så hop ind på min IG profil – Krudtuglernes.mor og se med 🙂

 

Med det vil jeg bare sige… Rigtig god jagt derude!

 

// Krudtuglernes.mor <3

 

Skal i lave kajboller i weekenden? Hop ind og find en nem og lækker opskrift.

Jeg hedder Anette. Nogen kender mig måske bedre som Krudtuglernes.mor på Instagram, du er velkommen til og hoppe ind og lure med... Jeg er 32 år og født og opvokset i Odense. Det er også her jeg sammen med Brian, min kæreste og bedre halvdel gennem 8,5 år har valgt og købe hus, som vi har boet i siden 2012. Sammen har vi 2 skønne drenge. Victor som meget uventet kom til verden 6 uger før termin i april 2014 og lillebror Felix der er fra maj 2017. Jeg er Mor med stort M. Jeg er "head over heels in love" i min lille familie. En ubetinget kærlighed jeg ikke ville være foruden. En rutschebanetur der har og stadig dagligt byder på noget af det mest vidunderlige, men også noget af det hårdeste jeg har prøvet. Fra mig vil i kunne forvente indlæg om alt og ingenting. Alt lige fra livet som mor og tips og tricks, til opskrifter og gaveideer. Mon ikke der også sniger sig lidt ind fra mit "luksus på budget" gen :P Ikke mindst får i et glimt ind i vores helt normale hverdag i en typisk dansk familie. Jeg glæder mig til at dele mit univers med jer og håber i har lyst til og læse/følge med. // Anette - @Krudtuglernes.mor Følg mig på instagram og facebook.


Følg Anette Rasmussen på de sociale medier