Legekøkken og legemad

Legekøkken fra Ikea og hjemmelavet legemad

Vores søn Arthur på 15 måneder fik et legekøkken i julegave. Det er blevet brugt flittigt, og køkkenet er blevet placeret ude i vores køkken, så vores søn kan stå og lave mad sammen med os. Det er hyggeligt!

Herhjemme finder man legetøj hist og her. Jeg synes, at det hører sig hjemme, når man har små børn. De skal også være der, og det er nu mest hyggeligt, at de kan lege i nærheden, og at de ikke altid skal på værelset for at finde deres legetøj.

Legekøkkenet fik Arthur som sagt i julegave, og det er købt i Ikea. Et sødt lille køkken i hvid med to skabslåger, en vask, en mikroovn. Det matcher faktisk ret godt ude i vores køkken.

Der er ingen lys i legekøkkenet, men man kan købe en lille spot til at sætte fast under mikroovnen. Disse små spots kan købes i Ikea.

Arthur har lidt køkkenredskaber fra Ikea. Han har gryder, pander, bestik og tallerkener.

Jeg har selv forsøgt at være kreativ med legemad, så jeg har givet mig i kast med hæklenålen. Indtil videre har jeg hæklet en gulerod, et æble og et spejlæg. Mine næste projekter er rugbrødsmadder.

Den hæklede gulerod er ca 10 cm. lang. Jeg har valgt en kraftig orangefarve og en mat grøn som stilk.

Hæklet gulerod
Hæklet gulerod
Hæklet gulerod

 

 

 

 

 

 

 

Det hæklede spejlæg ser sådan ud:

Spejlæg
Spejlæg
Spejlæg

 

 

 

 

 

 

 

Det hæklede æble fik lige et lille blad:

Æble
Æble
Æble

 

 

 

 

 

 

 

Alle opskrifter har jeg fundet på nettet. Der er masser af inspiration og gode opskrifter.

I kan også se andre kreative opslag. Se f.eks. mine scrunchies her.

 

Mit navn er Mathilde. Jeg bor sammen med min søn, Arthur, og min kæreste, Martin, i Brønderslev. Jeg arbejder til daglig som jurist, og jeg underviser på Socialrådgiveruddannelsen på Aalborg Universitet. Jeg har svært ved at sidde stille, og derfor har jeg også hold i Fitness World. Men til tider elsker jeg at sidde med mit hæklegrej eller ved symaskinen.


Følg Mathilde på de sociale medier