Luksus til discount priser

Jeg er rigtig glad for at have rigtig lækre produkter stående på hylderne på badeværelset, men synes lynhurtigt det kan blive en rigtig dyr fornøjelse. Så ofte har jeg ikke lige så mange gode ting stående som jeg ønsker mig. Det har jeg dog fundet en rigtig god løsning på. Jeg var lidt skeptisk i starten men må indrømme jeg er fan, så derfor vil jeg nu invie jer i min opdagelse 🙂 Måske du allerede har hørt om dem!

Der er nemlig kommet en fordelsklub som hedder http://www.emma.dk hvor man her i september måned kan nøjes med at betale 3 kr for at få adgang til alle de fantastiske produkter.

Jeg har blandt andet shoppet denne lækre sag til kun 29 kr! Ja du hørte rigtigt! 29 kr WOW ik

Den er revet væk, men de har sindsyg mange andre lækkerier til ingen penge  🙂

På min ordre som i kan se øverst, shoppede jeg for 400 kr, hvilket jeg ofte kan bruge på en enkelt eller to ting. Og jeg sparede 1573 kr i forhold til at have shoppet det i fysisk butik. WHAT not to like!

 

Manden er glad fordi jeg bruger færre penge på skønhedsprodukter og jeg er glad fordi jeg får flere af de lækre sager, jeg gerne vil have 🙂

WIN WIN

 

Jeg hedder Maria og jeg er 34 år. Jeg er bosat på Lolland med min kæreste og vores 3 dejlige drenge. Til daglig er jeg folkeskolelærer.


Følg Maria på de sociale medier