Må du være mor – uden børn??

 

Eller sagt med et andet ord, må forældre være børnefri? Her i ferien er der meget diskussion omkring, om os forældre kan tillade os at holde ferie uden børn. Selvfølgelig har børn ligeså meget brug for ferie, som mor og far. Dermed ikke sagt at mor (eller far for den sags skyld) ikke kan hive en dag eller måske bare nogle timer ud, til at være andet end mor, men kone/kæreste, veninde eller bare sig selv. Jeg kan mærke, at jeg i tiden, over på en meget stressende flytning, (vi mangler stadig at pakke noget ud og komme hel på plads), har jeg virkelig brug for at komme ud. Både med min familie, men også uden 😉

Nu har jeg 2 fredage i træk, været børnefri og lagt mor kortet til side for en stund og været, veninden Annemette/AM (eller hvad jeg nu ellers får af fjollede tilnavne 😜 ). Det har været befriede, men også lidt angst provokerende, at komme ud af sin comfort zone. Mor er jeg jo hele tiden. Det er mig, som trøster, skifter ble, græder og griner med mine kære små… Men hvorfor kan far ikke? For selvfølgelig kan han det.. Jeg tror bare os mødre nogle gange har svært ved at slippe rollen, fordi vi allerede mens baby er i maven, er SÅ klar på at blive mor og kan næsten ikke vente, mens manden ikke hel syntes det er virkelig nok, før han står med den lille i armene. Så vi har bare et hel specielt bånd til vores kære små. Men jeg gav slip og prøvede at tænke på noget andet end alt det derhjemme og bare hyggede mig med veninderne. Vi fjollede, spille konsol, samt brætspil og var ved stranden og bade.. Jeg skulle kun tænke på mig selv. Det var skønt, at lade op og blive klar, til at komme hjem, til min dejlige familie ❤

Gift med Bjarne og mor til Laura og Storm.


Følg Annemette Dahl på de sociale medier