Målsætning for 2019

Målsætning for 2019

Som ikke handler om at stoppe med at ryge eller tabe mig! Nej, for jeg hverken ryger eller er utilfreds med vægten.

Derfor har jeg stadig gjort mig tanke rom, hvordan jeg kan står på vej ind i 2020, og målrettet have opnået mine personlige mål??? Det kan være skræmmende at give sig selv tid, og derved et mål at skulle indfrie for sig selv, men også en motivation.

 

De 5 store mål

Mål 1.

Vi flyttede i Februar 2018, til en ny by og det har været meget grænseoverskridende for mig, at flytte fra venner og familien. Så mål nr. 1 er at få skabt et forældre-netværk i vores nye by.

Mål 2.

Sorter i venskaberne, så de tættere bliver tættere og have det godt med at resten. er  som gode bekendte, for at mål nr. 2 kan indfries  – nemlig at have mere tid sammen med Familien og vennerne.

Mål 3.

Slå rekord i ‘festerne’… Påskefrokost, fødselsdage, rock under broen, have-fest, julefrokosten osv. Vi skal i 2019, have gang i utraditionelle fester, som ‘omvendt fest’ måske ‘temafester’ og lign.  ( De mange børne-arrangementer tæller ikke med 😉 )

Mål 4.

Lære Victoria spil, på ipad ‘Roblox‘ forstå det, og være en del af det- sammen med hende 🙂

Mål 5.

Dyrke Victorias lyst til at bage, og give hende plads til at udforske hendes kreativitet i køkkenet. Målet her, må være at have tillid og have oplært hende så godt at hun trives i at begå sig i køkkenet og bage/lave mad, som hun elsker (men mor elsker det også)

Har du et mål?

Har i sat jer ned og tænkt over hvad dine mål er for året? For familien ?

Jeg har også forsat drømme om en strammer krop, mere i løn, nyt hus, bryllup og flere rejser 🙂 Men jeg er realistisk for os lige nu <3 Der er andre drømme, eller som jeg definere ‘mål’ – jeg gerne vil indfri i 2019. 

Rådet fra mig.

Et råd herfra, læs gerne jeres mål op for hinanden, på den måde bliver de mere virkelige og du er pludselig ikke alene om at opnå målet! En positiv oplevelse jeg fik ved at indvie hele familien i mine mål, var idag da jeg satte mig ved siden af Victoria midt i hendes Roblox verden, begyndte hun at tale til mig – der kom ikke en vendt ryk. (jubiiiiii)

God fornøjelse og RIGTIG godt Nytår.

//Winnie

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier