Spaghetti carbonara, med kødboller
Når det skal være nemt, så kigger vi altid inspiration i vores kogebøger, og denne gang faldt vi over en Jamie Oliver opskrift, på Spaghetti Carbonara far hans bog ‘5 ingredienser’
Når det skal være NEMT, skal det være HURTIGT, og simpelt! Når det skal være lækkert, skal der være grønt og min skønne kæreste vil også gerne have det visuelt flot, så med disse krav fandt vi en opskrift vi har lavet sammen med Victoria – stor succes.
Mad til 4 personer (2 Voksne og 2 godt spisende børn)
300g | tørrede tagliatelle |
5 | rå pølelser /eller 1 hel medister |
½ | Bundt persille (jeg brugte et helt) |
2 | Store æg |
60g | Parmesan ost |
Opskrift
Kog pastaen i en gryde kogende, saltet vand. (kig på pasta pakkens anvisning med tid)
VIGTIGT, gem en kop eller to, fra pasta vandet.
Vi bruger medister, for at få den krydret smag – pak nu medestiren ud og gør klar til at presse små kugler ud. Steg dine ‘kød boller’ uden krydderi, der er nok i farsen.
Hak persillen fint, og kom det i en skål. tilføj æg, kogevandet fra pastaen og riv derefter det meste af din parmesan.
Kom nu din kogende pasta, som har stået og dryppet af ned i panden til dine kødboller. tilføj derefter dine æg, parmesan og persille. vend det godt rundt i et minuts tid.
Riv det sidste ost, tilføj salt og peber, og servere gerne retten direkte fra panden, på bordet.
10 minutters ret, som både børn og voksne elsker.
Find også økonomiske og super gode mini pizzaer, på min blog side ‘Gourmet pizza’ eller en opskrift fra Blogger Belinda Eritsø Helm Andersen , som laver lækkert sundt og farverigt mad, ‘rispapir ruller’ dem skal jeg hvert fald lave i weekenden.
God fornøjelse i køkkenet, og velbekomme.
//Winnie
Kalorie indhold til 2 personer.
Kalorie: 633kcal Fedt 30.6g / Mættet fedt 10.8g Protein 33.6g Kulhydrater 59.3g Sukker 3.1g Salt 1.7g Fibre 2.6g