Mad på 10 minutter!

Spaghetti carbonara, med kødboller

Når det skal være nemt, så kigger vi altid inspiration i vores kogebøger, og denne gang faldt vi over en Jamie Oliver opskrift, på Spaghetti Carbonara far hans bog ‘5 ingredienser’

Når det skal være NEMT, skal det være HURTIGT, og simpelt! Når det skal være lækkert, skal der være grønt og min skønne kæreste vil også gerne have det visuelt flot, så med disse krav fandt vi en opskrift vi har lavet sammen med Victoria – stor succes.

Mad til 4 personer (2 Voksne og 2 godt spisende børn)

300g tørrede tagliatelle
5 rå pølelser /eller 1 hel medister
½ Bundt persille (jeg brugte et helt)
2 Store æg
60g Parmesan ost

 

 

 

 

Opskrift

Kog pastaen i en gryde kogende, saltet vand. (kig på pasta pakkens anvisning med tid)

VIGTIGT, gem en kop eller to, fra pasta vandet.

Vi bruger medister, for at få den krydret smag – pak nu medestiren ud og gør klar til at presse små kugler ud. Steg dine ‘kød boller’ uden krydderi, der er nok i farsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hak persillen fint, og kom det i en skål. tilføj æg, kogevandet fra pastaen og riv derefter det meste af din parmesan.

Kom nu din kogende pasta, som har stået og dryppet af ned i panden til dine kødboller. tilføj derefter dine æg, parmesan og persille. vend det godt rundt i et minuts tid.

 

Riv det sidste ost, tilføj salt og peber, og servere gerne retten direkte fra panden, på bordet.

10 minutters ret, som både børn og voksne elsker.

 

Find også økonomiske og super gode mini pizzaer, på min blog side ‘Gourmet pizza’ eller en opskrift fra Blogger  , som laver lækkert sundt og farverigt mad, ‘rispapir ruller’ dem skal jeg hvert fald lave i weekenden.

God fornøjelse i køkkenet, og velbekomme.

//Winnie

Kalorie indhold til 2 personer.

Kalorie: 633kcal Fedt 30.6g / Mættet fedt 10.8g Protein 33.6g Kulhydrater 59.3g Sukker 3.1g Salt 1.7g Fibre 2.6g

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier