Mit ørebarn

Begyndelsen

Min søn Storm, er ørebarn. Han har altid haft svært ved at sove og var tit meget ulykkelig, når han blev lagt ned. Han var især meget svær at pusle og dagplejemoderen havde svært ved at få ham til at sove. Han tog sig aldrig til ørene, så vi mistænkte det faktisk ikke, da vores egen læge aldrig kunne finde noget. Vi var ofte ved lægen, med ham og en aften var han så ulykkelig, at jeg kørte til vagtlægen, som ligger en lille time væk.. Han sagde med det samme, at han troede det var ørene og at han syntes vi skulle bestille en tid, hurtigt muligt, hos ørelægen.

Vi ringede næste dag. Ørelægen sagde selvfølgelig, at han skulle have lagt dræn og den 30/4 -18 fik han lagt hans første dræn. Jeg var super nervøs. Tanken om at han skulle i narkose, var jeg slet ikke glad ved. Da lægerne gav ham masken på, mens jeg holdte ham, var jeg lige ved at græde, man han klarede det så flot. Da han vågnede, var han lidt ked af det, men så fik han en is og så var alt godt igen. Vi tog hjem og håbede, at det var overstået, men glæden var kort. Da vi kom til tjek, havde han stadig meget væske på ørene og skulle på Antibiotika. Derefter begyndte det at lysne. Væsken forsvandt og han var ikke ked af det hele tiden og min glade dreng var kommet tilbage.

 

 

 

 

Dræn igen

Men med tiden, virkede det som om, at han ikke kan høre, hver gang vi kalder på ham og han kan også have lidt svært ved at høre ordenes udtale. Da vi så kommer til kontrol den 19/11-18 er det ene dræn simpelthen så stoppet, at han ingen hørelse har på venste øre. Så er det jo klart han ikke hørte så godt. Der skulle vi skylle øret, med saltvand, I 14 dage og derefter til ny kontrol.

Til kontrol var væsken væk, men drænet var stadig stoppet, så vi skulle blive ved med at skylle det. Det gik dog så galt, så han fik mellemørebetændelse og måtte på penicillin mellem jul og nytår. Det hjalp desværre ikke, så den 5/2-19 skal han for 2 gang have lagt dræn.. På det tidspunkt er jeg ved at være desperat. Min søn er ofte ulykkelig, ingen af os får sovet ordentligt og det hele er kaos, da jeg ingen energi har.

 

 

 

Mit ørebarn

Jeg finder så der her produkt på Facebook, som hedder Earvärn, som er et forebyggende middel mod hals og mellemørebetændelse. Jeg er ved at være desperat og tænker at det må jeg prøve. Tænk hvis det virker! Vi startede lige så stille ud, ca 1 uge før han får nye dræn i. Storm klare igen, at få lagt dræn, super flot. Derefter er det hele gået godt. Vores dreng sover fint og har ikke noget imod at blive puslet og vi har generelt fået en meget gladere og livlig dreng..

Hver aften får han en sugetablet, efter tandbørstning, som anvist på pakken. Han bliver faktisk sur, hvis han ikke får en 😅 Nu skal vi i gang med 4 pakke, og Storm har ikke vist tegn på at hans øre har drillet, siden han fik lagt dræn 2 gang. Jeg er sikker på at det har været kombinationen af de nye dræn og hans nye sugetabletter, som gør at min dreng, nu kan sove hver nat uden at have ondt. Jeg er super taknemmelig, og jeg vil hel klart anbefale andre forældre med ørebørn at prøve Earvärn.

Dette var min fortælling om mit ørebarn og samtidig en anbefaling af et produkt vi er været super glade ved.

Hvis du har lyst til at  læse mere om produktet kan du gå ind på siden https://mitørebarn.dk/   

Gift med Bjarne og mor til Laura og Storm.


Følg Annemette Dahl på de sociale medier