Mommytime!

Jeg skal ud.

Jeps, mig og kun mig. Ingen unger på slæb. Jeg kan tage pænt tøj på, som forhåbentligt ikke er smurt ind i havregrød og ikke ”dufter” af makrel.

Det er allerede nu på lørdag jeg skal ud. Jeg havde håbet på at mine forældre kunne passe børn. Skrev til dem for et par uger siden, men fik hurtigt et “desværre” fra min mor. Jeg skrev jeg til min bror og til børnenes faster, veninder og nu er jeg ved at være ret desperat. Det er tirsdag og det er stadig ikke lykkedes at finde en pasnings ordning. Men det skal lykkedes. For jeg skal bare ud.

Jeg har været inde og kigge i klædeskabet, og har allerede tøjkrise. Er det ikke ret typisk? Skabet er proppet med tøj, men ikke en eneste ting at tage på.

Kender du det?

Hvis jeg er rigtig heldig, og det hele spiller kan jeg tilmed også nå en tur til frisøren inden min fri aften.

Det er også ved at være 1,5 år siden sidst, så pænt sagt så trænger det en smule til at få klippet spidserne.

Nå men, hvad er det så jeg skal. Jeg skal ud på med 9 dejlige damer, hvor vi skal i Royal Arena og høre lækker fløde med den skønneste Michael B. Eye candy for all the mommys. https://www.allthingslive.dk/artister/michael-buble/

Der er stadig billetter til søndag d.27/10, hvis du også trænger til at komme ud og blive luftet.

https://www.ticketmaster.dk/artist/michael-buble-billetter/22578?brand=dk_ico&camefrom=ico&language=da-dk

Jeg glæder mig i hvert fald helt vild til en aften ude i godt selskab. En aften hvor jeg bare skal tænke på at nyde musikken, at sludre uden at blive afbrudt, og ikke at skulle på pokemon jagt. Hold nu op hvor jeg glæder mig.

Jeg er 38 år, mor til to drenge på 4 og 6 år. O på 4 år har epilepsi og B på 6 år er skyggebarn. Jeg er uddannet fysioterapeut og har speciale inden for børnefysioterapi og sansestimulering. Jeg har gået på gymnastik højskole, cyklet til Paris og arb. frivilligt i Thailand i 6 mdr.


Følg Maria Deis på de sociale medier