Mor husk dig selv

Livet som mor handler oftest om ens børn og hvordan man gør det bedst tænkelige for ens små guldklumper. Det går lynhurtigt op i bleskift, madlavning, rengøring og tid til at hygge med de kære små. Så skal den ene køres til gymnastik, den anden til fodbold og det skal passes ind med fuldtidsjob, familieliv –  men hvor bliver man nogengange selv af i det puslespil. Jeg kender ihvertfald til følelsen af når dagen er slut, så kolapser man i sofaen og orker ikke tænke på andet end at imorgen starter hele maskineriet forfra.  En følelse du kan genkende? Hvis ja så læs og se hvad jeg har gjort.

Do more of what makes you happy!

For mig er det blevet en vigtig ting at huske hvem jeg selv er og hvad mit eget behov er. Jeg har købt en plakat, som hænger i soveværelset med teksten – Do more of what makes you happy! Det er både det første og det sidste jeg ser hver eneste dag, så det øver jeg mig på at blive bedre til. Men man forandrer sig også så mærk efter hvad der er vigtigt for dig og prioriter dine valg.

Mit valg

For mig handler det ikke om fest og farver – det tog er kørt men noget helt andet. Jeg er nået frem til at noget af det som er vigtigt for mig og mit energiniveau er at pleje min hud og mig selv. Så jeg har efterhånden fået opbygget en pæn mængde af skønhedsprodukter og er langsomt ved at udskifte garderoben. Deriblandt noget af det jeg elsker mest pt. nemlig mine vipper og negle 🙂 Men da økonomien også skal kunne følge med nøjes jeg med at få lavet vipper i beautysalonen og så laver jeg neglene selv 😉

Negle

Jeg intet mindre end elsker når der er flotte farver på fingrene. Jeg har gennem årenes løb prøvet utallige mærker og der er rigtig meget bras derude. Jeg var dog så sindsyg heldig at vinde en plads til et event i KBH hos Pronails, hvor jeg endelig fandt et produkt som fungere kanon på mig. Hvilket der er bedst til dig kan jeg ikke svare på, men det her holder for mig mindst 3 dage. Har endda været så heldig det holdt en lille uge.

Her ses et lille udsnit af det jeg har lavet i løbet af sommeren.

 

Min samling startede efter eventet på hele 3 lakker. De er dog siden hen vokset og nu har jeg 13 stk. i hver sin flotte farve. Jeg er dog ret sikker på den vil blive ved med at vokse, da jeg mangler blandt andet den flotte julerøde farve.

Shopping

Tror de fleste mødre kan nikke genkendende til at man kommer hjem fra shoppetur med et rødglødende dankort og når man kigger i poserne er de fyldt med ting til mand og børn. Specielt ved ens børn er man villig til at betale dyre domme for det rigtige sæt tøj, legetøj til værelset osv. Men sjældent er der noget med hjem til mor og er der så er det købt på et tilbudsstativ, for jeg kan sagtens undvære så længe mine børn har det de skal bruge. Men har de virkelig brug for mere legetøj, flere sæt tøj osv. Nej tror jeg faktisk ikke de har, da man altid har shoppet mere end rigeligt, så jeg har i denne her process overbevist mig selv om at det er okay også at shoppe lækre sager til mor.

Så jeg har over en længere periode nu også langsomt udvidet min hylde med hudplejeprodukter så når overskuddet er der så får ansigtet lige en maske eller andet lækkert.

 

Virker det?

HELL YEAH! Jeg er så glad for mine fine vipper, negle og når aftenen har budt på en skøn maske, scrub eller lignende, så går man lidt gladere i seng. Og det er lige netop dette som giver lidt ekstra energi på kontoen. Glade forældre giver glade børn – er et citat som har fået helt ny mening for mig.

Så mor rejs dig fra sofaen selvom du ikke orker det og gå en tur ud på badeværelset og forkæl dig selv med et varmt bad, en maske eller hvad du drømmer om – tro mig det er det hele værd!

 

Hvad gør du for at gøre dig selv glad?

 

Jeg hedder Maria og jeg er 34 år. Jeg er bosat på Lolland med min kæreste og vores 3 dejlige drenge. Til daglig er jeg folkeskolelærer.


Følg Maria på de sociale medier