Når Moster er på SU. og laver Gourmet Pizza

Gourmet Pizza, af lillesøster

En opskrift som overraskede mig helt vildt, fordi pizzabunden var ikke en alm. bund. Nej, den var lavet at pitabrød. 🙂 og det smagte som en ægte gourmet pizza.

Moster Sara er min lillesøster, og hun har ligesom mange andre unge været i tvivl om sin uddannelse. Først valgte hun udfra at hun ville tjene ‘mange penge,’ og ‘leve livet’ som de unge ser “det gode liv skal leves” for at være rigtigt. Hun kom ind på HR-jura, men efter første semester kunne hun mærke at hun havde valgt efter værdier som ikke stod hende nærmest. For Sara kan nemlig godt leve livet “som det skal leves” med god mad, vin, rejser, og flot tøj, lækre tasker og sko. For hun er kreativ og rigtigt dygtig.

Dygtig til at finde det rette tøj, så det ligner en million, dygtig fordi hun elsker at lave maden selv! og fra vores besøg i sidste uge, fik vi en gourmet oplevelse, som var kreativ og ret godt lavet 🙂

Min datter var med til at lave maden

Hun lavede lækker Pizza, med min datter. Alt sammen købt i Netto for under 100kr.

Nu deler jeg den her… Så lov mig, at hvis du kender en ung, som er i tvivl med sit studievalg, så tal med ham/hende, om at valget må aldrig tages efter en økonomi. Fordi, min søster tænkte ikke kreativt i hendes retter, inviterede ikke på middag eller var glad, da hun havde valgt forkert.

Nu læser hun til sygplejske, og har overskud, fortæller glædeligt om hendes studie, stresser ikke, laver god mad, invitere på middag og ja, jeg kan bare mærke at hun har energien til at være verdens bedste Moster og søster.

T ak for Pizza. 

Opskrift på Gourmet Pizza

Indkøbt i Netto for under 100kr.

1 pk. Pita brød ( m. 6 stk. )

1 karton pizza sovs. (½ liter )

1 ps. revet ost

2 pk. parmaskinke

1 ps. mozerella (stor)

1 pk. rucola salat

 

Kolde pitabrød ligges ud, og tomat sov, revet ost fordeles på en kold plade.

Tænd ovnen på 200grader.

Lad Pizzaen komme i venen 10 minutter, og kom herefter kold parmaskinke, salat og mozeralla på.

Serves evt. med oliven og tørrede tomater.

-Nem familie ret, da den kan serves til børn som ‘ren’ Margarita, som elskes af os fra Børneflapper

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier