Navneklistermærker… Hvorfor nu det???

Hvorfor er det nu lige at det er så smart med de der navnemærker?

For os er det vigtigt fordi Lui går  i udflytterbørnehave og bliver kørt 40 min væk fra København hverdag. Det betyder at vi som forældre meget sjældent kommer i børnehaven, og det derfor er de ansatte i børnehaven og børnene selv der skal holde styr på ALLE børnenes ting. Derfor er det ekstremt vigtigt med navn i ALT hvad der hvad kommer med op i børnehaven som man gerne vil have med retur igen, tøj, overtøj, sko, undertøj, bøger, rygsæk, ja ALT. Det er derfor et must med klistermærker med navn på, da det klart er nemmest for os på den måde.
Vi har derfor et stort forbrug af lapper og har efterhånden prøvet en del forskellige nogle bedre end andre.
Vi har virkelig oplevet hvor fantastiske de små navne klistermærker er.

En lille historie om en jakke der kom retur takke været navneklistermærker:

Lui kom hjem fra børnehave en dag og manglede hans nye termojakke. Vi efterlysteden hos de voksne i børnehaven, og de ledte ihærdigt efter den i flere dage, men uden held. Vi blev enige om at den nok skulle dukke op igen da der jo var navn i. Dagene gik og jakken var stadig ikke dukket op, og vi havde næsten givet op med at finde den. Men så en uge efter den forsvandt ringede min mobil fra et nummer jeg ikke kendte. Da jeg tog telefonen var det det busselvskab som kører børnehaven til og fra Fredensborg hver dag. De havde en god besked, de havde fundet min søns jakke i bussen, og havde fundet mit nummer på det klistermærke der sad i nakken. Dagen efter sendte de jakken med den bus som skulle hente børnehaven og Lui fik hans jakke igen.
Uden det lille klistermærke med navn og telefon nummer på havde vi aldrig set hans jakke igen.
Efter den fantastiske oplevelse har jeg anbefalet alle andre forældre at bruge klistermærker med navn og telefonnummer på til deres børns ting.

Kan man ikke bar skrive navn med en tus?

Det korte svar er: Jo selvfølgelig kan man det. Men…..

I noget overtøj er der plads til at skrive både barnets navn og telefon nummer. Men det meste tøj er der kun det lille mærke i nakken man kan at skrive på. Og jo der kan man selvfølgelig godt få plads til barnets navn (hvis barnet altså ikke har et alt for langt navn), men det er vist også det. Noget tøj har også sorte mærker, hvilket gør dem svære at skrive på, og her er det jo ekstra smart med mærkerne.

Det smarte ved navneklistermærker er at de passer så de kan sidde på de små mærker i nakken, og så er der plads til både navn og telefonnummer på dem.

Hjemme hos os er vi rigtig glade for mærkerne fra børneflapper, som kan bestilles her. Vi er super glade for designet og størrelse på den, og så elsker Lui at være med til at vælge hvilket symbol der skal på når der bestilles nye mærker.

Holder de?

Ja det gør de jeg bestiller altid med lakforsegling, hvilket gør dem ekstra holdbare. Vi har mærker i skoene og det holder de fint til. Vi har også navn på den indendørs fodbold, og det holder også super fint, skal dog skiftes en gang i mellem grundet det MEGET hårde slid.

Kan de tåle en tur i opvaskemaskinen?

Ja det gør de holder til vask op til 90 grader varmt vand. Og det gælder både i opvaskemaskine og vaskemaskine. Så du kan sagtens kogevaske håndklæderne til sport selv om de har navnemærker på.

 

Til sidst vil jeg lige anbefale de smarte refleksmærker, som er fantastiske på cykelhjelme, gummistøvler og overtøj.

Hop forbi min instagram profil Lui_og_mor hvor jeg deler en rabatkode som giver 20% på mærkerne hos Børneflapper 

 

 

 

Jeg hedder Siff og er 29 år. Jeg er alene mor til vildbasse Lui på 4 år. Lui går i skovbørnehave, spiller fodbold og elsker at være udenfor. Jeg selv er uddannet pædagog og er i gang med at læse en kandidat i Pædagogisk Sociologi. Vi bor i København og elsker at udnytte byen og alle dens muligheder for forskellige aktiviteter og oplevelser. Jeg håber at i vil følge med i vores hverdags eventyr på godt og ondt.


Følg Siff på de sociale medier