Nem hverdag

Kender de fleste af os ikke det med en presset hverdag? Sent fri fra arbejde, skynde sig hen og hente børn og derefter skal der også lige handles ind, da der bådes mangles mælk og pålæg i køleskabet? Og at handle ind i ulvetidmen, sammen med et eller flere børn, kan presse enhver forældre?

Nu kan du finde den nemme genvej på Emma.dk. Ja godt nok ikke med mælken og andre kølevare, men du kan i ro og mag sætte sig ned, når børnene er puttet og finde andre de lækre dagligvare.  De har fx som slik, sodavand, tabs til opvaskemasken og tørre fødevare som rosiner og knækbrød. De har også mange lækre ting om parfumer, cremer og shampoo. De har også bleer til alle os med små børn.

Alt dette får man til nogle virkelig lave priser, så alle kan være med og du spare mange penge i forhold til de alm. butikspriser. Det eneste man skal betalte er 85kr i mdr. for at  være medlem og der får du også fri fragt. Der er hver dag nye dagstilbud som er latterlig lave priser!

Min sidste ordre handlede jeg for 401kr og jeg sparede hele 599kr!!! Og mange gange kan man faktisk spare endnu mere!!

Det er jo en vild besparelse.. En af de ting jeg er mest glad for at jeg fik er fodfilen fra Scholl. Den kostede kun 89kr! Det er jo vildt billigt. Jeg har længe ønsket mig den, pga jeg lider meget af hård hud under fødderne og det er bare så skønt at kunne pleje sine fødder. Jeg skal hel klart have mere selvforkæelse, næste gang jeg handler hos www.emma.dk

I dag, 2/9-19, kan denne fodfil fås for kun 29kr !!! I dagstilbud.. Så skynd dig ind og tjek www.emma.dk ud.

https://www.emma.dk/produkt/scholl-velvet-smooth-fodfil-elektronisk-10298.html

Gift med Bjarne og mor til Laura og Storm.


Følg Annemette Dahl på de sociale medier