Nisserne på høloftet

Synes det er på sin plads at lave en præsentation af os som familie.

Nisserne på høloftet

 

Ida Teresa Nissen

Ida Teresa Nissen

Kom til verden d. 30/10 2012 på Sønderborg sygehus ved akut kejsersnit.
Mit vand var gået, og efter flere dages forsøg med at sætte veer igang, måtte hun tages ud.
Det var en helt vild oplevelse at blive mor for første gang. Intet kan beskrive den fantastiske følelse. Tiden efter og opleve det her lille menneske udvikle var helt enorm.
Hun er så kærlig og god. Men samtidig så kan hun virkelig være en madam der nok skal fortælle hvor skabet skal stå!
Hun er nu 5 år gammel, og skal starte i skole her efter sommerferien.

 

Sara Camilla Nissen

Sara Camilla Nissen

Kom til verden d. 19/6 2015 på Aabenraa sygehus ved en almindelig fødsel.
Det var såååå nemt at få barn nummer 2. Man vidste det hele og Sara var en meget nem baby.
Sara er en rigtig tumling. Hun elsker at hygge og det bedste hun ved er is. Samtidig er hun en meget følsom pige, som virkelig hurtigt kan blive rigtig ked af det og skræmt. Hun ser derfor virkelig meget op til storesøster Ida, hvor hun aflæser ALT hvad Ida gør og ikke gør. Det er meget facinerende at se på faktisk.
Hun er 3 år lige om lidt. Går i børnehave og hun elsker det. – Hele min fødselsbereting med Sara kan læses her. 

 

Emilie Leh Nissen

Emilie Leh Nissen

Kom til verden d. 28/10 2017 ved en planlagt hjemmefødsel i et kæmpe badekar lige midt på stuegulvet.
Til og starte med var en hjemmefødsel slet ikke i mine tanker, jeg turde ikke og jeg troede ikke jeg måtte grundet tidligere kejsersnit. Jeg tænkte dog lidt over det og tog snakken med min jordemoder. Hun ville kontakte en overlæge og snakke om muligheden. Jeg fik et nej, ikke grundet kejsersnit, men grundet jeg er overvægtig. De kunne ikke nægte mig en hjemmefødsel hvis det var mit ønske, og det var mit ønske. Jeg fik den sødeste jordemoder hjem til mig, da mine veer startede, som forklarede mig, at hun var helt tryg ved situationen. Hjemmefødsel er klart noget jeg vil anbefale videre. Man er i sine egne kendte trygge rammer, og man skal ikke til at kører hjem med en lille nyfødt. Hæleprøven bliver også lavet i hjemmet. Dog vil jeg ikke anbefale at leje et badekar. Det er simpelthen for besværligt. – Hele min fødselsberetning med Emilie kan læses her. 

 

Morten Nissen

Morten Nissen

Vi fandt sammen efter en meget vild aften i byen d. 27/2 2010.
Da vi fandt sammen var han hos den kongelige livgarde, så vi kunne ikke lige se hinanden hver dag. Da han var færdig, skulle jeg studerer i Holstebro i 5 uger, det var noget af en tester på et nyt parforhold. Vi flyttede hurtigt sammen og efter 2 år fik vi Ida. Sara kom til efter 5 år. Vi blev forlovet i april 2015 og blev gift d. 5/12 2015, og så blev jeg altså en del af Nisserne. Emilie kom til i 2017. Drømmen om hus står meget højt på vores liste. Lige nu bor vi på et gammelt høloft, som er blevet lavet til en ok lejlighed. Vi har 120 kvm, kæmpe udendørsområder, så vi holder ud lidt endnu.

 

Zenia Barbara Nissen

Zenia Barbara Nissen

Hovedet bag bloggen. Jeg kom til verden d. 8/12 1990 på Hillerød sygehus. Boede de første 3 år af mit liv i Helsingør, hvor vi herefter flyttede til Als i Sønderjylland, og her er jeg endnu.
Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper, men er i gang med at søge efter nye muligheder.
Jeg er en meget følsom kvinde, jeg tænker meget over ting, men er virkelig dårlig til at tænke før jeg taler. Jeg siger mærkelige ting, og er faktisk en lille smule tosset. Dog ved jeg, at jeg er en meget humoristisk person. Jeg er ikke en der stiller mig op og taler foran 10 mennesker, men har du mig på to mands hånd, så skal jeg nok snakke.
Jeg har desuden min egen blog, som startede op i 2013. Hvis du vil læse den, så kig med her.
Jeg er også meget aktiv på instagram, hvis du ønsker at følge mig, kan du gøre det her.

Nisserne på høloftet

Nisserne

Vi går meget op i man taler pænt til hinanden, at der skal være plads til alle og man skal kunne dele. Vi nyder når vi tager på familie udflugter hvor vi rigtig kan slappe af og opleve en masse nyt. Vi er dog også gode til at slappe af hjemme, eventuelt med en film, men også med en masse kreative lege. Det kommer I til at se meget mere af på bloggen. Har allerede skrevet et indlæg om en kreativ leg, denne kan læses her.

Vi har en masse fremtidsplaner, som vi stille og roligt vil prøve på at føre ud i livet. Jeg har f.eks. en ide om et roadtrip til USA. Men nu må vi se hvornår det kommer til at ske.

Nisserne

Vi er en forholdsvis stor familie efterhånden. Vi synes det er vigtigt at gå op i sin familie på begge sider. Så selv med en travl hverdag, med job og børn. Så prøver vi så godt vi kan, på at se alle de andre så ofte som vi nu kan. Det bliver dog mest til familie fødselsdage, men når vi er afsted til dem, så bliver der også hygget, snakket og leget.

 

Det var lidt om Nisserne på høloftet. Håber det gav et lille indtryk af hvem vi er.

 

Husk at bestil dine navnemærker her hos Børneflapper

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier