Om Børneflapper

INGEN SKADELIG KEMI!

Det er meget vigtigt at når vores navnemærker skal sidde tæt på børnenes hud på tøjet, tæt på maden på madkassen osv., at de er produceret uden nogen form for skadelig kemi.
Vores folie, klister og tryk overholder EU og dansk lovgivnings kriterier, og det betyder INGEN BPA, og INGEN ftalater.

BØRNEFLAPPER – GENVEJEN TIL ET MERE ORGANISERET FAMILIELIV

Du kender det… Du står og kigger forvirret ind i klassens køleskab – og kan absolut ikke huske, hvilken madkasser der tilhører dit barn. Med børneflapper bliver det nemt altid at genkende dit barns ejendele. De slidstærke navnemærker er populære hos børnene og kan fås i mange looks.

UNIKKE DESIGNS

Gå på opdagelse i vores sortiment, der byder dig på 100 forskellige ikoner, som du kan vælge imellem. Alt fra fodbolde og ketchere til kaniner og giraffer kan pryde dit barns navnemærker. Find deres yndlingsting og overrask dem. Du har også flere forskellige valg, når det kommer til farver og skrifttyper. Design dine navnemærker, som både glæder børn og forældre.

SLIDSTÆRK KVALITET

Som børnefamilie er det vigtigt, at tingene holder godt og længe. Det hjælper ikke, at klistermærkerne falder af efter få gange i opvaskemaskinen eller vaskemaskinen. Derfor er der lagt mange timer og sved i udviklingen af det helt rigtige klister og materiale, der sikrer at mærker kan holde til varmt vand – helt op til 90 grader!