PANIK!!!

Sådan startede min dag…

 

En stille og rolig, helt almindelig morgen ændrede sig pludselig meget hurtigt. Min yngste, Lille O, kunne ikke finde den hæklede fugl jeg gav ham for en uges tid siden. Vi ledte højt og lavt, i bilen, under sengen, alle steder! Selv søster L begyndte at lede. Hun fandt dog hurtigt sin og mistede interessen for at finde lillebrors…

 

Efter ca. 30 min. hvor O’s verden var gået under flere gange, (okay, han var måske lidt træt 😴💙), kiggede jeg endnu engang sengen efter, bare for at være sikker på den ikke lå under dynen. Og der! Inde i pudebetrækket på hans uundværlige hovedpude, der var fuglen!

Verden er reddet!

 

Straks fik jeg besked på at sætte navn på. For som O så fint forklarede mig, så ved folk jo hvor den skal afleveres hvis den flyver helt væk en anden dag… Skønne unge! Han er MEGET glad for sine Børneflapper!

 

Alt endte heldigvis godt og her til eftermiddag har jeg besluttet, at jeg vil hækle en krokodille til O. Hans gode ven i børnehaven og ham leger meget krokodille og stuegulvet herhjemme er forvandlet til en stor sump med masser krokodiller i. Hihi! Så nu hvor begge unger sover, vil jeg gå i gang med at hækle.

 

Hav en fantastisk dag ❤

 

Kram fra Sabrina.

Hej. Jeg hedder Sabrina. Jeg er 31 år, mor til 2 skønne børn og gift med en dejlig mand. Hjemme hos os er vi glade for at lave alle mulige kreative ting og er ikke bange for at kaste os ud i underlige og sjove projekter. Jeg hækler en del, min mand bygger gerne brændeskur, højbed osv. og ungerne vil bare gerne være med. Ud over vores til tider skøre ideer, er vi en helt almindelig familie med de samme udfordringer som de fleste andre børnefamilier. Jeg glæder mig til at vise jer lidt af min verden.