Pigeværelser til 5-7 årige

Pigeværelser til 5-7 årige

Jeg prøvede at at fine inspiration til vores datters nye værelse. Hun er netop blevet 8 år, og vil gerne flytte værelse, hvor hun får et meget større værelse. Lige nu sover alle børn på samme etage som os, da de er små! Men Victoria giver udtryk for at hun gerne vil have ‘legeværelset’ som vi kalder det fælles store værelse i stue etagen.

Så jagten på ideer, til kreative værelser, med gode tip til indretningen. Jeg faldt over en facebookgruppe, hvor deler en masse om netop det jeg søger…. Dog ikke til 8-10 årige piger.

MEN faldt over en mor som søger inspiration til en 5-7 årig pige.

Billederne fra gruppen ses her;

 

Billeder lånt fra Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeder lånt fra Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billede lånt Fra Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Bag facaden’ eller en helt almindelig dag, hvor mor ikke har ryddet op

Slutteligt vil jeg vise, 2 billeder fra en mor som delte hvordan hendes 5 og 7 årigs værelser så ud lige nu 🙂 Det synes jeg var sjovt men også sødt….

 

Billeder lånt fra Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tankerne nu!

Det fik mig til at overveje meget hvordan det indrettes bedst muligt for Victoria, så hun nemt SELV kan rydde op igen 😉 Men må også indrømme, at jeg gerne vil have det også er pænt, hyggeligt og lige som hun drømmer om.

Så er du på inspirations jagt, kan jeg anbefale facebook – søg blot efter ‘Børneværelset’ så kommer der rigtig meget frem. Ellers hop ind og læs Heidi blog indlæg til et kreativt køkken til børneværelset eller Zenia om hendes 5 åriges datters børneværelse indretning.

 

Jeg glæder mig til at kunne dele Victoria værelse, når jeg kommer så langt. Lige nu går jagten videre, på inspirationen til det nye….

 

//Winnie

 

 

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier