Præsentation af mor og familien.

Jeg hedder Anette. Nogen kender mig måske bedre som Krudtuglernes.mor på Instagram, hvis ikke er i mere end velkommen til og hoppe ind og lure med.

Det er en stor glæde og kunne sige hej herfra. Efter og have været aktiv bruger på Instagram nogen år, har jeg ofte gjordt mig overvejelser, om at starte min egen blog. Jeg har da også oprettet en blog og husker jeg rigtigt blev det vist til et enkelt eller to opslag, hvorefter det gik i stå… Hvorfor? hmm… er der ikke bare så mange der blogger? gider folk overhovedet læse med? er tiden til at gøre en blog fyldestgørende nok?.
Mange spørgsmål trængte sig på, og det gled nok lidt hen i det uvisse.. Men så bød en alletiders mulighed sig. Nemlig og blive en del af Børneflappers skønne blogger univers – Nu skulle det være!

Så her er jeg. Her er min familie!

Fotograf: Nikolaj Grundtvig (december 2017)

Mor

Til hverdag arbejder jeg i Toys R Us (til stor glæde for mine drenge. Mens børnene i børnehaven syntes det er ret sejt, at Victors mor arbejder i en kæmpe legetøjsbutik).
Dog er min baggrund en helt anden. Jeg uddannet indenfor hotel og restauration (tjener og Serviceøkonom) – ja det må siges at være noget andet end mit nuværende job.

Jeg er det nogen vil mene og være en tilbudsjæger.. Jeg køber INTET (eller næsten intet) til fuld pris. Efter at være blevet mor, er det blevet en hel sport for mig og spare, hvor spares kan (udadtil virker det vist ikke altid sådan), Jeg elsker dyre ting og pengene bruges ofte på mine børn (hvorfor glemmer man sig selv, når man får børn?) men men derfor jagter jeg altid det helt rette sted og tidspukt for hvordan og hvor pengene skal bruges 🙂

absolut afhængig af:
Mine drenge – de er bare for lækre.
Royal Copenhagen – jeg er samler og håber en dag og kunne dække op til 24 med alt hvad der hertil høre.
Lagersalg – Sagde nogen tilbudsjæger 😀
Instagram – fordi der findes vanvittig meget inspiration… og gode tilbud! (kæresten mener mit bekendskab med IG universet er for dyrt).
Slik – især lakrids og chokolade.

ps. mor bryder sig bestemt ikke om billeder af sig selv, så det bliver der nok ikke meget af 😉

 

Far.

Brian er 38. Ud over at være en fantastisk far til vores to drenge Victor og Felix er han også far til Mathias (november 05). Far er uddannet indkøber, men arbejder ligesom jeg også i et andet fag, men håber at komme tilbage som indkøber.

Brian og jeg mødte hinanden gennem studiet. Vi gik i hver vores klasse på HGV og først den sidste måned inden eksamen begyndte vi og tale sammen – jeg havde aldrig troet vi skulle stå her knapt 9 år senere med hus, bil, børn og et liv sammen, men er på alle måder glad for han kæmpede lidt for at vinde mit hjerte 🙂

Sammen har vi fået 2 ønskebørn. Vores dejlige drenge.

 

Fotograf: Nikolaj Grundtvig (december 2017)

Victor

Kom til verden med fuld fart en sen aften i april 2014. Han er præmaturbarn (født 6 uger før tid), men på trods af hans små 44 cm og en fødselsvægt på 2010 gram er det bestemt ikke noget han er mærket af den dag idag.
Victor går i børnehave og er vist som så mange andre 4 årige drenge – en rigtig vildbasse der er i fuld gang med og afprøve grænser og udforske den store verden.

 

 

Fotograf: Nikolaj Grundtvig (december 2017)

Felix.

kom til verden ved planlagt kejsersnit (ikke efter min egen fri vilje, men desværre pålagt pga min kompliceret fødsels
af Victor) en skøn sommermorgen i 2017.
Han er lige blevet 1 år.
Felix går i stordagpleje med 8 andre børn og nyder det fuldt ud. Han er en lille gut med et kæmpe temperament.

 

 

Så her er jeg, her er vi. En ganske almindelig familie med alt lige fra op- og nedture til Hus, bil og have.. vi mangler vist snart bare hunden (kommer ikke til og ske, da mor her desværre bare ikke er dyremenneske). Min lille familie er mit univers.

Vil du læse mere fra mig, finder du opslag fra mig på Børneflappers blog univers.

 

Tak fordi du læste med.

// Anette. @Krudtuglernes.mor

Jeg hedder Anette. Nogen kender mig måske bedre som Krudtuglernes.mor på Instagram, du er velkommen til og hoppe ind og lure med... Jeg er 32 år og født og opvokset i Odense. Det er også her jeg sammen med Brian, min kæreste og bedre halvdel gennem 8,5 år har valgt og købe hus, som vi har boet i siden 2012. Sammen har vi 2 skønne drenge. Victor som meget uventet kom til verden 6 uger før termin i april 2014 og lillebror Felix der er fra maj 2017. Jeg er Mor med stort M. Jeg er "head over heels in love" i min lille familie. En ubetinget kærlighed jeg ikke ville være foruden. En rutschebanetur der har og stadig dagligt byder på noget af det mest vidunderlige, men også noget af det hårdeste jeg har prøvet. Fra mig vil i kunne forvente indlæg om alt og ingenting. Alt lige fra livet som mor og tips og tricks, til opskrifter og gaveideer. Mon ikke der også sniger sig lidt ind fra mit "luksus på budget" gen :P Ikke mindst får i et glimt ind i vores helt normale hverdag i en typisk dansk familie. Jeg glæder mig til at dele mit univers med jer og håber i har lyst til og læse/følge med. // Anette - @Krudtuglernes.mor Følg mig på instagram og facebook.


Følg Anette Rasmussen på de sociale medier