Så skete det! Endelig…

Den krokodille jeg har hæklet til min mindste, er færdig! Langt om længe må man sige…!

Kender i det, at man har en plan…. Men så sker der 1000 ting, som ikke var en del af planen… Og så må man prioritere. I det her tilfælde måtte jeg ligge mit hækletøj for at passe en syg datter, hun havde som så mange andre et par dage på langs. Så har ungerne skulle til gymnastik, hunden skulle luftes, der har været 4 fødselsdage i familien, en tur til Viborg og en masse andet vi har skulle. Jeg har også haft en masse møder på a kassen, jobcentret osv, så der har bare ikke været så meget tid til at jeg kunne sætte mig ned og hækle. Men den blev stille og roligt færdig, og det var det hele værd! Han blev SÅ glad for den. Den har været med alle steder hele vinterferien og ALLE har skulle se hans krokodille som mor har lavet. Mit hjerte smelter! 💙

Opskriften

Opskriften har jeg fundet gratis på nettet, men har lavet lidt om i den. Jeg har blandet andet lavet øjnene og tænderne anderledes. Jeg har også valgt at bruge 2 forskellige farver til maven/undersiden og resten af krokodillen. Jeg har hæklet med dobbelt bomuldsgarn, så den er dejlig kraftig og fyldet kommer ikke ud igennem maskerne når man leger med den. Jeg har hæftet enderne ekstra godt og syet ekstra godt fast, for at den kan holde til at blive leget med og hevet i. Jeg er egentlig ret stolt af resultatet. 🐊

Hvad bliver det næste?

Nu bliver det spændende hvad jeg finder på næste gang. Jeg har ikke bestemt mig endnu. Min datter kunne godt tænke sig en enhjørning og en havfrue. Jeg har en veninde der lige har fået en lille pige, mon ikke jeg kan finde på at hækle noget til hende. Eller har du måske en god idé? Kom gerne med den, jeg tager gerne imod gode ideer og måske endda en udfordring 😉

Hav en rigtig dejlig aften, nu vil jeg ligge mig ind under dynen og nyde min mand ikke er hjemme. Så kan jeg nemlig styre fjernbetjeningen 😉

Kram fra Sabrina ❤

Hej. Jeg hedder Sabrina. Jeg er 31 år, mor til 2 skønne børn og gift med en dejlig mand. Hjemme hos os er vi glade for at lave alle mulige kreative ting og er ikke bange for at kaste os ud i underlige og sjove projekter. Jeg hækler en del, min mand bygger gerne brændeskur, højbed osv. og ungerne vil bare gerne være med. Ud over vores til tider skøre ideer, er vi en helt almindelig familie med de samme udfordringer som de fleste andre børnefamilier. Jeg glæder mig til at vise jer lidt af min verden.