Sådan tackler du ulvetimen

Fri fra arbejde, ud og hente børn, handle og hjem, lige i ulvetimen.
Med skrigende børn, som er trætte og sultne.
Sådan tackler du ulvetimen

Vi kender det alle sammen, og det ender ofte med at man som forældre selv bliver frustreret og så er den eftermiddag ligesom ødelagt.

Jeg fik et virkelig godt tip på instagram, med hvordan man får ro på de sultne ulve uden at skulle blive uvenner.

Man laver et eftermiddags frugtfad! Børnene elsker det og det er super hyggeligt. Her kan man sidde i 30 minutters tid. Hygge spise og snakke om hvad dagen er gået med.

Den første dag jeg lavede det, gjorde jeg det klar inden børn og mand kom hjem. Jeg har kun Emilie hjemme. Ligeså snart fadet stod på bordet skulle Emilie bare op og se hvad mon det var, og hun blev helt vild. Hun elsker agurk og æble, så det skulle hun selvfølgelig ha’. Da pigerne kom hjem blev de også meget overrasket og synes det var så lækkert. Til frugten fik de mandel drik og de der milkshake sugerør.

 

Gør det klar til ulvetimen

Man kan godt synes det er måske er lidt træls først at skulle ha’ fri fra arbejde, hente børn, handle og så hjem og lave fadet, selvfølgelig lige midt i ulvetimen. Så kan man jo eventuelt gøre det klar om aftenen mens man alligevel laver madpakker til børnene. Men vent hellere med at skære f.eks. æble og banan ud, da de godt kan blive sådan lidt øv i farven hvis de ligger en nat over.

 

 

Man bestemmer helt selv hvad man bruger på frugtfadet. Det kan være frugt, smoothies, kiks osv. Jeg går all in for at mine børn ikke spiser usundt i hverdagene og det kun høre til i weekenden. Derfor er det ok der ligger chokolade kiks om fredagen. Men det er jo hvad man selv synes.

Mine piger elsker det og de vil super gerne være med til at bestemme hvad der skal ligge på det også. De synes det ser lækkert ud og vi alle hygger os rigtig med det.

Det kunne være en rigtig god til jer, som synes ulvetimen kan være en b****.

 

Sådan tackler du ulvetimen

Jeg fik inspiration fra instagram til sådan tackler du ulvetimen, nærmere fra en fantastisk god veninde @mor_til_3_prinser. Se hende på instagram. Hun er faktisk også blogger her hos Børneflapper, I kan se mere til hende lige her

Tusind tak for I læste med. Jeg håber det kan gøre hverdagen en smule nemmere og mere overskuelig fremover.

Held og lykke.

 

Husk og bestil din navne mærkater hos Børneflapper, lige her.

Find mig andre steder:


Instagram: ZeniaBarbara
Egen blog: Zenia Barbara
Facebook : Zenia Barbara

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier