Snikke Snakke

Dette indlæg indeholder reklame.

Den store snikke snakke bog

snikke snakke

 

Snikke snakke sammen

En bog, der er lavet til børn i alderen mellem 18 mdr. og 4 år. I denne alder er sproget i konstant udvikling og ordforrådet vokser dagligt.
Bogen her, hjælper sproget og ordforrådet godt på vej, da bogen åbner op for dialog og leg med børn og voksne.

 

 

snikke snakke
                Emilie 1 år, Ida 6 år, Sara 3 år

 

Vi har sammen læst den store snikke snakke bog. Selvom bogen mest henvender sig til børn mellem 18 mdr. og 4 år, så har Ida (6 år) virkelig nydt at læse med. Bogen er let læselig, og derfor kan hun selv være med til at læse i bogen.

Vi hjælper hinanden med at snakke om billederne i bogen og ved hjælp at dialog boksene får vi snakket om ting, vi normalt ikke snakker om.

Dialogboksene er dog også små opgaver til børnene. F.eks. tag jeres sokker af, og se om de passer andre steder end bare kun på fødderne. Den havde vi virkelig meget sjov ud af.

 

snikke snakke
“Hvordan ser man forskel på drenge og piger?”

Brug tid sammen

Personligt, synes jeg det er en rigtig god bog, da man kan være sammen med sine børn på en anden måde, end når man sidder inde på værelset og leger.
Samtidig får man læst sammen, som er super vigtigt man gør, så man hjælper sine børn på vej til selv at kunne læse og forstå. Idas skole går meget op i der bliver læst minimum 15 minutter hver dag. Her er denne bog utrolig god. Hun kan sidde ved siden af og læse lidt med, være med til de forskellige dialoger og opgaver. Hun elsker det.

Sara (3 år) og Emilie (1 år) synes også det er rigtigt hyggeligt at få læst historie. Men de synes virkelig også det er sjovt at være med til opgaverne.

 

snikke snakke
                         Fortæl & forklar

 

Bogen om Ronja og Pelle er helt klart en kæmpe anbefaling fra mig. Følg dem gennem en hel dag og snikke snakke om de forskellige ting de laver og oplever.

Den store snikke snakke bog kan købes hos Ciha til 149,95kr

 

snikke snakke

_____________________________________________________

 

Husk og bestil dine navnemærkater hos Børneflapper, lige her.

Find mig andre steder:


Instagram: ZeniaBarbara
Facebook : Zenia Barbara

Mor med stort M! Gift med Morten Sammen har vi 3 piger Elsker shopping, hygge & livet


Følg Zenia Barbara på de sociale medier