“Store boller” og “kæmpe patter”

Et råd til dig som drømmer om at være iværksætter

Smilet er stort hos Winnie som elsker livet som iværksætter, os så er hendes 30 Års fødselsdag.

 

Smilet er ekstra stort fordi jeg har samlet de allerbedste venner og familie, til en rund fødselsdag med tema ‘Børnefødselsdag’ for ja, jeg er jo et barn af min Mor. Der skulle være 30 forskellige kager, fordi jeg blev 30 år. og det blev der 🙂 Jeg havde en rigtig god fødselsdag.

….Men lad nu det ligge, for jeg er helt cool med at være rundet de 30, og spise mig mæt i ren kage-orgie og dagen var super god med bowling, ballonklovn og meget mere.

 

 

Men billedet symbolisere så meget min kæreste, Jonas og jeg! For han er bare det sejeste menneske jeg kender, han har ‘sku boller mellem benene’ han er modig, stærk og utrolig dygtig. Mit smil er stadig stort fordi jeg har ham ved min side, og vi sammen forfølger en drøm om at være iværksætter. Men ‘bag facaden’ af alt det seje og mega sjove med Børneflapper, er der en masse slid, hårdt arbejde, lange nætter og trætte hoveder. Det kan virkelig føles som at få ‘lange boller’ og ‘hænge patter’ nogengange.

Når det er sagt, vil jeg rigtig gerne give et par råd til andre som drømmer om at starte en virksomhed, stort som småt.

  1. Gør det fordi det er en drøm, ikke en drøm om rigdom, men en drøm om at gøre det, som gør dig glad.
  2. Tag evt. din partner med ind som sparring, hvis det ikke gøres som et fælles iværksætteri. Så kan man skabe en følelse af at være en del af det. At blive spurgt til råds om evt. en farve, størrelse eller ide, kan gøre at partneren føler sig som en del af ‘dit’ som jo altid vil være jeres 😉
  3. Du skal være klar på at det kan være en hurtig succes, dvs. du kan få travlt, så tal med din partner om de praktiske ting som rengøring, børnene, og sæt planlagt tid af til hinanden. Du kan evt. planlægge nemme retter i hverdagen, så der er mere tid til børnene.
  4. Gør det i et tempo hvor din familie kan være med, og gør det NU hvis det er NU det er det rigtige tidspunkt.
  5. Få hjælp i dit netværk, ex. budget, markedsføring, indkøb osv. Dem som kender dig, vil dig det bedste, stol på det.
  6. Tag dine kunder med på lyt, også selvom det kan være kritik – kritik er kærlighed.
  7. Glem aldrig råd nr. 1, hvorfor du gjorde det, når det er hårdt eller når du er flyvende på toppen.

Du kan også se de råd vi gav, da Fyens stifttidende kom og interviewede os.

Vi har store bowlingkugler, og vi smiler rigtigt meget.

Held og lykke med dit projekt, din drøm eller det gode råd som du skal give til en ven, som gør drømmen  NU.

Børneflapper-Mor

Winnie

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier