Syprojekter

Livet med små syprojekter 

Selvforkælelse og efterårshygge

 

Jeg må ærligt inddrømme, at hverdagen er blevet noget presset efter at jeg er startet i praktik på sygehuset. Derfor er det fantastisk engang imellem, at kunne fordybe sig i noget, som hverken handler om praktikophold, afleveringer, huslige pligter eller fyldte bleer.

 

Jeg har fundet ud at, at jeg gennem symaskinen kan koble helt fra. Ud over larmen fra maskinen giver det mig en indre ro, og et pusterum fra alle andre tanker.

Jeg har lært at sy gennem min mor, hun syede en del tøj til min lillebror og jeg da vi var børn, og derfor var hun den oplagte læremester, da jeg ville gå i krig med at sy tøj til Noomi.

 

Jeg troede faktisk ikke, at det kunne betale sig, at sy tøj til sig selv, og det kan det nødvendigvis heller ikke altid, men til det små i familien kan det sagtens betale sig, og samtidig har børnene deres helt eget unikke design. Jeg har købt meget af mit stof i en lokal stofbutik. Jeg synes det er så vigtigt at huske at støtte lokalt, og så er det bare virkelig rart at kunne mærke kvaliteten af stoffet inden det er betalt. 😉

 

Jeg vil her dele nogle af mine seneste syprojekter med Jer

Julen nærmer sig, og derfor har jeg selvfølgelig skulle forsøge mig med lidt juletøj til Noomi. Jeg har ladet mig inspirere af basis blusemønster fra Mikikrea.  Noomi er ikke stor nok til selv at vide, hvordan hun ser ud, men jeg synes det er dejligt at kunne aflevere hende i dagplejen med nyt og hjemmesyet tøj. Og så er det da lidt hyggeligt med juletøj, selvom vi endnu stadig kun er i november måned. 😉

 

Da det kolde efterårsvejr for 1,5 måned siden begyndte at komme ind over os, gik jeg i gang med mit hidtil største syprojekt. En varm og lækker hættetrøje til Noomi. Jeg har ladet mig inspirere af dette skønne mønster fra Mikikrea. Det jeg synes er så godt ved bl.a. dette mønster er, at der er mulighed for at variere sine projekter fra gang til gang. Jeg har valgt den brede ribkant på både ærmer og bund, da jeg synes det giver hættetrøjen et pænere look. Samtidig gør det ærmerne lette at folde op, hvis de er lidt for lange.

 

Jeg har en idé om, at mit næste store syprojekt skal være et juletræstæppe, men jeg kan ikke rigtig bestemme mig for, hvilket design, og stof jeg ønsker at bruge. Har du et godt bud?

Er der flere hjemmesyersker vil jeg rigtig gerne høre om Jeres igangværende eller tidligere syprojekter. Det er så fantastisk, hvad et simpelt stykke stof kan forvandle sig til. Og hvor er det skønt med inspiration til hinanden. 😀

 

Jeg vil ønske Jer en fantstisk juletid.

XX Louise

Mit navn er Louise, jeg er 23 år, og bosat på Østersøens perle #Solskinsøen #Bornholm. Jeg bor i et skønt byhus med min kæreste Michael og vores datter Noomi. Jeg er mor med STORT M, og jeg nyder alt den tid jeg kan med min vidunderlige familie. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med det sidste år af min uddannelse inden jeg kan kalde mig selv for sygeplejersker.


Følg Louise Gren på de sociale medier