Test: Sandheden om en mands tanker

De 10 Spørgsmål til testen.

Jeg ser også komedier, hvor der gøres grin med os kvinder eller mænds meget ofte perverse tankegang. Derfor spurgte jeg min kæreste Jonas, om han turde at svare ærligt i et interview, hvor jeg prøver at afdække sandhenden om en mands tanker…

Klokken er 11:00 på den græske ø, Lesbos og han har IKKE fået alkohol – ENDNU! Lad os se om sandheden kommer frem, omkring en mands tanker..

De 10 Spørgsmål

 1. Hvad tænkte du som mand, da jeg inden ferien går i panik over at jeg INTET sommertøj har til ferien?
 2. Jeg har ikke fået trænet i en meeeegeeeet lang periode, og bliver vildt træt af at se mig selv i spejlet, rumstere og siger et par højlydte ord omkring håndtag, maven, lår, arme og røven… hvad tænker du som mand, imens du ser mig total træt af kroppen ?
 3. Når jeg prøver bikinier og ber dig om at vælge, hvad vælger du så ud fra ?
 4. Når sol olien smøres på din krop, hvad tænker du så om dig selv imens?
 5. Når der ligger et par damer med bare bryster, på stranden. Hvad ser en mand så? Eller nærmere hvad tænker han?
 6. Når en mand ser på et vin menu kort, ser han så på procenten af alkohol eller vindes land, drue eller lign ?
 7. Børnefri ferie, alene med konen 1 hel uge, hvad tænker du?

De næste 2 er mere målrettet ham som mand, for er vi forskellige inden ferien ?

 1. Kigger en mand også på hans krop, og tænker over håndtag, sizpacken, ben, lår, arme ?
 2. Hvordan ser du ind i dit klædeskab når der skal pakkes ? Ser du også at der intet sommertøj er ?

Vidste du at 1 ud af 10, bliver gravide under ferien ?

Sidste spørgsmål handler om sex.

 1. Forventer du som mand, mere sex under en ferie ?

Tag testen på din mand.

Du kan prøve testen på din mands tanker, og bagefter fortælle hvad Jonas svarede, som jeg har skrevet nedenfor 😉 

Jonas og jeg oplevede det vældigt sjovt, og han har reflekteret en del efter, og det blev gentagende gange til et ekstra grin på ferien sammen.

GOD FERIE FRA OS , JONAS OG WINNIE

BØRNEFLAPPER

Jonas ærlige svar omkring en mands tanker:

 1. Hvad tænkte du som mand, da jeg inden ferien går i panik over at jeg INTET sommertøj har til ferien?
  Svar: Det sagde du jo slet ikke? Note: Det bekræftiger mig i at manden har et tykt filter, som sortere kvinde støjen fra, og ja jeg bemærker den også hjemme hos børnene at det filter er slået til. Fantastisk evne.
 2. Jeg har ikke fået trænet i en meeeegeeeet lang periode, og bliver vildt træt af at se mig selv i spejlet, rumstere og siger et par højlydte ord omkring håndtag, maven, lår, arme og røven… hvad tænker du som mand, imens du ser mig total træt af kroppen ?
  Svar: Hvis du har brug for det må du gerne løbe en tur om aftenen, jeg skal nok putte børnene (bagtanken: måske når jeg lige 30min FIFA imens børnene sidder med en ipad i sengen!!
 3. Når jeg prøver bikinier og ber dig om at vælge, hvad vælger du så ud fra ?
  Svar: bryster og baller, haps! I hvilken sidder de bedst?!
 4. Når sol olien smøres på din krop, hvad tænker du så om dig selv imens?
  Svar: hold kæft en lækker krop mand, det går rent ind det her!
 5. Når der ligger et par damer med bare bryster, på stranden. Hvad ser en mand så? Eller nærmere hvad tænker han?
  Svar: kigger da liiiige en gang eller to, uagtet størrelse eller udseende, punktum! Tanker er der ikke meget af af – kun: dér bryster der! (se også linket – det er sundt!)
 6. Når en mand ser på et vin menu kort, ser han så på procenten af alkohol eller vindes land, drue eller lign ?
  Svar: som fagmand ser jeg efter flere ting, primært land og drue, men for blot få år tilbage handlede det om ældre årgang og høj alkoholprocent til billigst mulige pris.
 7. Børnefri ferie, alene med konen 1 hel uge, hvad tænker du?
  Svar: sex sex sex! Eller plus: sex sex sex sex, det var jo en hel uge, ikke!?

De næste 2 er mere målrettet ham som mand, altså en mands tanker. Eller er vi forskellige i i vores tanker, inden ferien ?

 1. Kigger en mand også på hans krop, og tænker over håndtag, sizpacken, ben, lår, arme ?
  Svar: ja, men har et noget større og bredere filter på sin selvindsigt 🙈
 2. Hvordan ser du ind i dit klædeskab når der skal pakkes ? Ser du også at der intet sommertøj er ?
  Svar: Badeshort, tjek! Solcreme, tjek! Massageolie, tjek! Hvornår flyver vi!.

Vidste du at 1 uf af 10 bliver gravide under en ferie ?
Svar: nej! 😳😳

Sidste spørgsmål handler om sex.

 1. Forventer du som mand, mere sex under en ferie ?
  Svar: Absolut!

Børneflapper Mor, Jeg er Winnie Holm som vil skrive blog indlæg fra vores families hverdag. ......Kedeligt! men sandt! For vores hverdag, er bare IKKE KEDELIG. Med et fuldtidsarbejde, og værende iværksætter har man virkelig travlt. Stolt har familien startet www.Borneflapper.dk hvor der designes Navnemærker, og senest denne blog. Bloggen kom til verden da det altid har været en drøm at blogge, men aldrig fundet rette blogsite. Jeg vil både komme med historier fra 'bag facaden' ’opskrifter til familien’ ’Aktivitet og lege’ ’Gaveideer’ og ’familie og hjem.’ Jeg tror på at man kun har et liv, og det vil jeg leve! Jeg mener ikke vi kan leve det ens, så jeg lever mit som jeg tror på at det leves bedst! Jeg tror på at DU er den BEDSTE FORÆLDER, fordi DU gør det med det du kommer med, og vigtigst som du tror på. Jeg er hvert fald den bedste Mor, og gør mit bedste for at være den allerbedste BonusMor og Mor for Lauge, Emil og Victoria. <3 Ja, for "bag facaden" er vi som jer, en ægte familie. - Vores familie, med dine, mine og vores børn. Fælles er at vi har valgt det, fordi det er rigtigt for os. Fordi det er sådan vores liv, leves bedst. Fordi en familie idag er rigtigt på mange måder. Energi, kærlighed og varme Kram Fra Winnie, BørneflapperMor Insta: @winnievipmus


Følg Winnie Holm på de sociale medier