Titlen som alenemor

Mor

Jeg har altid drømt om at få denne titel. Jeg synes det lyder så fantastisk. Men for mig, er en mor mange ting.
I min opvækst, og stadig den dag i dag har min egen mor betydet utrolig meget for mig. Hun har altid været en kæmpe støtte, og en veninde jeg har kunnet snakke med i alle tænklige situationer. Jeg har altid set op til hende, og tænkt at jeg ville være en mor som hende.

Da jeg d. 21. december 2016 stod med 2 positive graviditetstest, var det ikke lige der jeg havde forestillet mig, at jeg skulle have titlen som mor 8 måneder senere. Hvad jeg bestemt heller ikke havde forestillet mig, eller nogensinde drømt om var, at titlen ikke kun var mor, men alenemor. Tankerne var mange de kommende måneder, men én ting var sikkert. En lille baby voksede i min mave, og dette skulle ikke ændres uanset, hvor kompliceret og hård min hverdag ville blive. Mine egne behov var fra den dag tilsidesat. Og de fleste beslutninger handlede nu om, hvad der ville være bedst for baby.

 

Så kom min Noomi

Og nu er hun her, min kære lille Noomi.
Jeg nyder hende hver eneste dag. Og jeg er evigt taknemlig for de to streger, som for 1,5 år siden ændrede hele mit liv. Nogle siger, at man ikke har elsket før man er blevet forældre, og som med så mange andre ordsprog, må jeg tilslutte mig de kloge og give dem ret.
At være alene er dejligt, men jeg er glad for den familie vi har i nærheden. Når jeg går rundt hjemme på barsel, og i flere dage kun har snakket med en nu 9 måneder gammel baby, kan jeg godt savne at have en rigtig samtale. Men det faktum, at jeg ikke at skal skændes om lortebleer, vasketøj, madlavning og trøstning af Noomi om natten er FANTASTISK. At kunne bestemme, hvilket tøj hun skal have, hvornår hun skal i seng, og hvordan hun skal opdrages er endnu bedre. Jeg nyder at være alene med Noomi. Hun oplever ingen negativitet, ingen tvivl og ingen misforståelser. Der er kun én, at søge tryghed hos, én at blive sur på, men også kun én at respektere, og tilbringe sin tid med. Titlen ville jeg for nu, aldrig erstatte. Den er vidunderlig.

Hvis du kunne tænke dig at se inspiration, til vidunderlig kvalitetstid med dine børn kan du læse mit andet blogomslag om træning med børn her.

 

Meeeeen

Helt alene er jeg så heller ikke. Noomi og jeg har været så heldige at møde Michael. Michael er min kæreste, og Noomis papfar. Michael har faktisk været en del af vores liv siden jeg var 13 uger henne i graviditeten.
Vi kører langdistanceforhold på tværs af landet grundet uddannelse, men når muligheden byder sig nyder Noomi og jeg, at han besøger os. Da vi mødtes, valgte Michael ikke kun mig, men også en baby. Jeg har den dybeste respekt for det ansvar, og den rolle han spiller i Noomis liv. Han elsker Noomi som sin egen, og hun elsker bestemt også ham. Mit hjerte smelter når de to er sammen.

Så der er ingen tvivl om, at jeg nyder en hverdag som alenemor. Men jeg nyder endnu mere de weekender, hvor jeg deler Noomi med Michael.

XX Noomi og Louise

Mit navn er Louise, jeg er 23 år, og bosat på Østersøens perle #Solskinsøen #Bornholm. Jeg bor i et skønt byhus med min kæreste Michael og vores datter Noomi. Jeg er mor med STORT M, og jeg nyder alt den tid jeg kan med min vidunderlige familie. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med det sidste år af min uddannelse inden jeg kan kalde mig selv for sygeplejersker.


Følg Louise Gren på de sociale medier