Tvillinger og uddannelse

SU og børn

Hvad skal man først? Hvem bestemmer, at man skal have en uddannelse før børn?

Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det handler nok mere om, at nogle valg er klogere end andre. SU og børn hænger nok ikke rigtigt sammen for nogle, men for os er det sådan det er lige nu og det er total fedt(not!). Hvor der er vilje, er der vej.

Der er så mange normer omkring hvilken rækkefølge, man skal gøre tingene i. “Ej børn før uddannelse, tsk så dumt..”. “Ja, jeg vælger familie før alt andet, om vi så skal leve af havregrød!”. Som iøvrigt smager så godt 😀

Selvfølgelig er det klogeste valg, at tage en uddannelse først og så børn efterfølgende. Også i forhold til økonomi. Tvillinger er dyrt, men vi vælger bare at vende bukserne på vrangen og så er de rene igen :-P. Jeg holder mig aldrig til en opskrift og har altid gang i 20 ting på en gang. Oftest fungerer kun 2 af dem 😀

Chip og Chap

Drømmen om stramt hår, redt tilbage med gelé og et bælte med alle de frække håndvåben.

Vores tvillinger er lidt over 1,5 år(18mdr) og jeg har i lang tid været klar på, at skulle igang med en uddannelse.
Hvad skal man lave? Skal det være det man virkelig har lyst til eller hander det mere om familiens fremtid?
Jeg har altså haft drømmen om, at være Lara fra Tomb Raider, med stramt opsat hår og våben. Kunne skrive en hel bog om udspionering og div. hjemmesider med grej dertil. Hvor der er vilje er der vej, men det bliver i drømmene 😀

I stedet søgte jeg ind hos Kriminalforsorgen. Jeg bestod optagelsesprøven som fængselsbetjent og var flyvende og så glad. Det var dét jeg skulle og manglede kun en samtale, så var jeg igennem. Desværre bestod jeg ikke samtalen, da små børn og uddannelsen som betjent ikke hang sammen.
Jeg tog det ikke så tungt i momentet, men det kom noget tid efter. Jeg var helt rastløs og følte mig helt vildt stresset og presset i forhold til uddannelse, fremtid og det med, at skulle tage nogle valg som ung mor. Der er mange ting man skal klare, uden at det skal virke som en belastning alt sammen.

Jeg har lagt det bag mig og tog en dag ad gangen på mit arbejde og har prøvet at tænke på fremtiden og min familie.

Jeg søgte ind og er blevet optaget på Niels Brock i København og læser nu økonomi. Derfor skal vi klemme ballerne sammen. SU og børn bliver dælme stramt, men min mand bakker mig 100 % op.

Drengene elsker at sidde hos Far. Også når de skal spise <3

Tak for I læste med!
Kram fra Cecilie

 

Hej, Jeg hedder Cecilie, er 23 år og bor i Holbæk med min mand David og vores tvillinger Emil og Noah. Vi gør alt hvad vi kan for, at vi har en sund hverdag her hjemme. Det gælder både mad og aktiviteter. Nye ting bliver med glæde afprøvet og det er godt, at vores drenge elsker at smage nye lækre sager og elsker en masse leg. Vi er en familie der elsker at være ude i naturen og ved vandet. En tur i skoven kan sagtens tage 3 timer, måske mere fordi vi for vildt derinde :D Håber I vil følge med i vores hverdag og interessante øjeblikke.


Følg Cecilie Klamer Olander på de sociale medier